Εντάξει το ξέρουμε ότι εσείς οι άντρες δεν είστε καλοί στα μηνύματα, αλλά εφόσον ζούμε στο 2016, που σημαίνει ότι το 80% τουλάχιστον της καθημερινής επικοινωνίας γίνεται με τον τρόπο αυτό, θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνεις την προσπάθειά σου κι εσύ να συμβαδίσεις με την εποχή. 

Το κακό βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι να μην ασχολείσαι καν με το άθλημα, αλλά να ασχολείσαι και να το κάνεις τόσο λάθος, σε σημείο που να κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα-πάντα από εμάς-. Λοιπόν για να μη στα πολυλογούμε, εδώ σου έχουμε μία λίστα με όλα αυτά που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις όταν μιλάς με μία γυναίκα ή και να κάνεις αν θέλεις να εξασφαλίσεις τη συνέχεια της ύπαρξής σου στον μάταιο τούτο κόσμο.

1. Όταν σου έχει στείλει μήνυμα μία γυναίκα-στο messenger για παράδειγμα-κι εσύ αντί να της απαντήσεις, όσο κι αν δεν καίγεσαι, κάνεις σχόλια με φίλους σου κάτω από βιντεάκια, ή ακόμα χειρότερα πατάς like στις φωτογραφίες ημίγυμνων ή και γυμνών γυναικών, τότε να ξέρεις ότι κάπου σε κάποιο σπίτι μία ψυχή καταστρώνει το σχέδιο εξόντωσής σου. Καλό θα ήταν να προσέχεις λίγο.

2. Όταν πληκτρολογείς και εμφανίζεται το σηματάκι ότι γράφεις και αμέσως μετά… ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, τότε εκτός του ότι υποθέτουμε ότι έχεις πεθάνει, και ίσως να το ελπίζουμε γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η συμπεριφορά αυτή, μέσα στο μυαλό μας συντελούνται μικρές εκρήξεις για το τι τελικά μπορεί να έγραφες και γιατί τελικά δεν το έστειλες. Σε παρακαλούμε, αν δεν έχεις κάτι να πεις, μην το κάνεις αυτό.

3. Το να παραδέχεσαι ότι δεν είσαι καλός με τα μηνύματα, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να μας αγνοείς κιόλας. Ακόμα χειρότερα αν σου θέτουμε και ερώτημα-βασικό ή μη-προσπάθησε απλά να απαντήσεις. Είναι ένα λεπτό από το χρόνο σου και δείγμα στοιχειώδους ευγένειας. Εξαιρούνται οι γυναίκες που γίνονται κολλιτσίδα. Εκεί είμαστε μαζί σου!

4. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να στείλεις και δεύτερο μήνυμα. Εντάξει μπορεί να φανείς κάπως, αλλά άμα μας αρέσεις θα το παραβλέψουμε! Στο κάτω κάτω, όταν έχεις κάτι νέο να πεις, δεν υπάρχει λόγος να μην το πεις. Από το τρίτο μήνυμα και μετά αρχίζει να φαίνεται η απελπισία, αλλά δε νομίζουμε να φτάσεις μέχρι εκεί.

5. Και όπως είπαμε παραπάνω, σε περίπτωση που δε λάβεις απάντηση και στο δεύτερο μήνυμα, σταμάτα να στέλνεις. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται -διότι είσαι και ένα κουκλί ζωγραφιστό-δε σε θέλουμε!

6. Μη φοβάσαι να στείλεις «Καλημέρα» αν φυσικά το θέλεις. Δε θα παραγγείλουμε νυφικό. Το πολύ πολύ να χαμογελάσουμε. Καλό δεν είναι αυτό;

7. Όταν στέλνεις «Τι κάνεις» και η ώρα είναι μετά τις 11 το βράδυ, ξέρουμε σίγουρα τι θέλεις ή που έχεις τα χέρια σου (συγνώμη για την ωμότητα). Στο λέμε σε περίπτωση που νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνουμε.

8. Προφανώς και δε στέλνεις σημεία του σώματός σου σε φωτογραφία, εκτός πια κι αν η σχέση έχει προχωρήσει, διότι υπάρχει η πιθανότητα να δείξουμε τις φωτογραφίες στις φίλες μας και να πέσει και ανάλυση. Η περίπτωση που σου έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο είναι διαφορετική και εκεί σε απαλλάσσουμε από οποιαδήποτε κατηγορία.

9. Όταν είσαι πολύ απασχολημένος για να απαντήσεις στείλε «Έχω δουλειά θα μιλήσουμε μετά» όπως θα κάναμε κι εμείς. Αν δεν το κάνεις, το μυαλό μας θα πλάσει διάφορα σενάρια και θα φτάσει μέχρι και στο σημείο ότι μας μισείς και σου έχουμε κάνει κάτι. Είμαστε ενοχικές. Τι να κάνουμε;

10. Και κάτι πολύ βασικό για το τέλος: Μπορεί να μιλάμε για τα πάντα μέσω μηνυμάτων, αλλά αν θέλεις να μας χωρίσεις, καλό θα ήταν να το κάνεις πρόσωπο με πρόσωπο. Βασικά είναι απαραίτητο.

onsports
 
Top