Με ένα μαύρο ταγιέρ εμφανίστηκε ο Τάκης Ζαχαράτος...



στη νέα του μεταμόρφωση σε Ζωή Κωνσταντοπούλου. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ο γνωστός showman, κάθισε στη θέση της Προέδρου της Βουλής για να δώσει το δικό του μήνυμα: «Είτε συνεχίσω να είμαι Πρόεδρος της Βουλής, είτε όχι, εγώ θα διακτινίζομαι, θα βλέπω και θα παρακολουθώ, το show του Τάκη Ζαχαράτου που θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα».

Η παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου με την παράσταση«I am what I am», συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία το ταξίδι της, σε όλη την Ελλάδα.

Στο ανατρεπτικό one man show του «Ι Αm What I Am» η Αλίκη Βουγιουκλάκη κλείνει το μάτι στην Μελίνα Μερκούρη. Η Μαριννέλα συναντά τον Στέλιο Καζαντζίδη. Η Άντζελα σε ρόλο εκτιμήτριας τέχνης της ελληνικής show business κρίνει, κατακρίνει, συγκρίνει, επικρίνει και αστροπελεκίζει τους Μαζωνάκη, Χατζηγιάννη, Ρέμο, Βίσση, Ρουβά, Θεοδωρίδου, Πάολα, Παντελίδη και άλλους πολλούς. Η Ρένα Βλαχοπούλου το παίζει όπως πάντα σε διπλό ταμπλό και «Χαρτοπαίχτρα» και «Κόμισσα της Κέρκυρας», ενώ η Βίκυ Μοσχολιού, η Πόλυ Πάνου και η Λίτσα Διαμάντη συντροφεύουν τον βάρδο του λαϊκού τραγουδιού Στράτο Διονυσίου στο τραγούδι «Της γυναίκας η καρδιά». Η Δέσποινα Μοιραράκη πουλάει μπουχάρες με επαναλαμβανόμενα μοτίβα, η Έλλη Στάη κάνει..... ίντριγκα. Γνωστοί και περιζήτητοι εργένηδες και όχι μόνο, της ελληνικής show business, προσφέρουν γονατιστοί, μονόπετρα στη βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO:



 
Top