Η καρδιά του καλοκαιριού είναι γεμάτη συναίσθημα και άδεια από λογική...



Η δεύτερη Πανσέληνος αυτού του μήνα πραγματοποιείται στις 31/7 στις 1.43 το μεσημέρι, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και συγκεκριμένα στην 8η μοίρα του Υδροχόου.

Στην Πανσέληνο αυτή, άλλοι βρίσκονται στα ουράνια και άλλοι στα Τάρταρα, καθώς οι υπόλοιποι σχηματισμοί είναι αντιφατικοί.

Γενικά, είναι μια Πανσέληνος που μας κάνει να υπερβάλλουμε μέσα από τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία, με την Αφροδίτη σε ανάδρομη φορά, γυρίζοντάς μας συναισθηματικά στο παρελθόν. Από την άλλη τα τετράγωνα Άρη – Ουρανού και Δία – Κρόνου, προκαλούν μεγάλη ένταση και προειδοποιούν για μια διαρκή σύγκρουση ανάμεσα στα κεκτημένα μας και σε όσα μένουν να κατακτήσουμε.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ
Έχεις απαιτήσεις από τους άλλους γιατί θέλεις να βιώσεις έντονες στιγμές, όμως όλη αυτή η ανάγκη σου σε παγιδεύει. Ο κυβερνήτης σου, Άρης, δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις λεπτό, μετατρέποντας την επιθυμία σου σε εξαναγκασμό. Παρ' όλα αυτά, η Πανσέληνος ανατροφοδοτεί την ενέργειά σου, αλλά φρόντισε στο τέλος να σου μείνει λίγη και να μην την σπαταλήσεις, σαν να είσαι στο καζίνο και ποντάρεις τα ρέστα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού κάθεσαι στην ξαπλώστρα και επικοινωνείς για επαγγελματικά θέματα τα οποία προχωρούν ευνοϊκά, αφού έχει προηγηθεί μια καθοριστική πρωτοβουλία από σένα. Μην παραλείψεις όμως να λάβεις το μήνυμα που έρχεται για τη σχέση σου με συνεργάτες, το οποίο χρειάζεται αποκωδικοποίηση.

Υπάρχει ένα κρίσιμο σημείο που καλείσαι να δεις και για να το οριστικοποιήσεις θα πρέπει να βιαστείς γιατί η ευκαιρία δεν θα σε περιμένει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν σε απασχολεί τίποτα άλλο, εκτός από το που θα πας, πότε θα ταξιδέψεις και πώς θα απαλλαγείς από όλες τις σκέψεις που βομβαρδίζουν το κεφάλι σου. Η επικοινωνιακή σου ευχέρεια θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο/η για άλλη μια φορά, εφόσον ξέρεις τι θα πεις και σε ποιον/α θα απευθυνθείς. Επίσης, κάθε σου εκκρεμότητα διευθετείται άψογα και είσαι πανέτοιμος/η για δράση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα οικονομικά σου ζητήματα μοιάζουν με τα αγκάθια του αχινού στο πέλμα σου, που μόλις πάτησες και δεν μπορείς να περπατήσεις άνετα. Πιέζεσαι και φορτίζεσαι, ενώ είσαι μέσα στα νεύρα και τη γκρίνια. Προσπαθείς να ξεφύγεις εκτονώνοντας τη διάθεσή σου αλλού, ανοίγοντας όμως και άλλα μέτωπα. Ηρέμησε όπως μπορείς και μην υπερβάλλεις, ακόμα και αν όσα αντιμετωπίζεις είναι σκανδαλώδη.

ΛΕΩΝ
Το πρόβλημά σου είναι πως καίγεσαι και χωρίς ήλιο και μαυρίζεις από το κακό σου, γιατί προσπαθείς να επιβληθείς και να χειριστείς τις καταστάσεις και τους άλλους. Δεν έμαθες από τα παρελθοντικά σου λάθη και εξακολουθείς να επαφίεσαι στην καλή σου τύχη. Η Πανσέληνος αυτή, όμως, ανατρέπει τα δεδομένα, φέρνοντας δυσκολίες που θα σε κάνουν ακόμα πιο χειριστικό/η. Πρόσεχε τις κινήσεις σου γιατί οι άλλοι ήδη έχουν αρχίσει να τσινάνε...
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι καιρός να σταματήσεις να συμπεριφέρεσαι σαν ακούραστος εργάτης και να δείξεις τα σημάδια της κόπωσης. Η δουλειά, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει, δεν θα πρέπει να είναι προτεραιότητά σου, όπως και τίποτα που χρειάζεται οργάνωση, επιμέλεια και αφοσίωση. Το τοπίο ξεκαθαρίζει σε ένα θέμα που σε απασχολεί πολύ και είναι στο παρασκήνιο. Άφησέ τα όλα πίσω και κοίτα τον εαυτό σου. Οι τύψεις είναι γι' αυτούς που φταίνε.

ΖΥΓΟΣ
Ξεσπαθώνεις απέναντι σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε σου προκαλεί αναστάτωση, ενώ είσαι φιλικότατος/η και απολαυστικός/η στην παρέα και με όσους συντονίζεσαι. Διασκεδάζεις, έχεις έντονη κοινωνική και ερωτική ζωή, αλλά δεν χαρίζεσαι σε κανέναν. Η ανάγκη σου να κάνεις αυτό που θέλεις και να ζήσεις έντονες στιγμές θα εκπληρωθεί, αλλά όχι χωρίς απώλειες. Η Πανσέληνος αυτή σου αναπτερώνει το ηθικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο οικογενειακό περιβάλλον επικρατεί μια υπερβολή, ενώ από μεριάς σου ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σχέδιο σε κρατάει σε στάση αναμονής. Νιώθεις πως είσαι πολύ κοντά σε μια αλλαγή, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς κάτω από το δυνατό φως αυτού του φεγγαριού, τι θα σου κοστίσει. Όμως, η αλλαγή δεν θα είναι αυτή που επιθυμείς διακαώς, αν κάνεις ό,τι είναι δυνατόν να μην την πληρώσεις ακριβά, ωστόσο, δεν είσαι έτοιμος και για υπερβάσεις. Βάδισε αργά και απόφυγε να επαναλάβεις αποτυχημένες ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το καλοκαίρι είναι εδώ για σένα, σαν ένα απολαυστικό κυρίως πιάτο και όλα τα άλλα είναι απλά συνοδευτικά που δεν σε χορταίνουν. Το μόνο που σε νοιάζει είναι πώς θα περάσεις καλά και πώς θα αποφύγεις να βρεθείς σε ακατάλληλα μέρη με ακατάλληλους ανθρώπους. Η ερωτική σου διάθεση είναι έντονη, επικεντρωμένη όμως στην προσωπική σου απογείωση και τίποτα άλλο. Η αντιπρόταση που δέχεσαι να προσγειωθείς, είναι σαν ένα χαλίκι που κλωτσάς αδιάφορα στην αγαπημένη σου παραλία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι πολύ σημαντικό για σένα να διαχωρίσεις τη θέση σου σε κάποιους ανθρώπους, ειδικά στο φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον και να κάνεις σαφές πως δεν είσαι διαθέσιμος/η ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το καλοκαίρι είναι το ηρεμιστικό σου και αλίμονο σε όσους σε εμποδίζουν να το πιεις. Δεν μασάς τα λόγια σου και επιπλέον προσπαθείς να ρυθμίσεις όλες σου τις εκκρεμότητες, προκειμένου να ησυχάσεις και να μην δώσεις λαβή σε κανέναν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ικανότητά σου να λάμπεις είναι αδιαμφισβήτητη κι αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιό σου δίνει περίσσια αίγλη. Αλλάζεις εμφάνιση, στυλ και τρόπο ζωής, ψάχνεις για περιπέτεια, ερωτοτροπείς ασταμάτητα, ενώ παράλληλα προσπαθείς να αιφνιδιάσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μειώσεις τις επαγγελματικές και προσωπικές σου υποχρεώσεις για να μπορέσεις να απολαύσεις μαγευτικές μέρες, παρέα με τις υπερβατικές σκέψεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ
«Πόσο συναίσθημα μπορείς να χωρέσεις;» αναρωτιούνται οι άλλοι αλλά και εσύ, αφού νιώθεις πως αυξάνεται το βάρος σου, εξαιτίας αυτής της υπερφόρτωσης. Έχεις την τάση να γυρνάς στο παρελθόν νοσταλγικά, το οποίο ενδεχομένως να εμφανιστεί στο δρόμο σου. Άνθρωποι και καταστάσεις, όχι μόνο σου θυμίζουν τα παλιά, αλλά σε προτρέπουν και σε μια νέα αξιολόγηση που η λογική σου αρνείται να την κάνει, όμως όπως όλα δείχνουν, δεν έχει καμία επιρροή στη γλυκιά άφεση που σε κατακλύζει.



Πηγή: 24wro



 
Top