Το ρητό «το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά» έρχεται να επιβεβαιώσει ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, Κωνσταντίνος Μουσούλης...







Ο νεαρός δε διαθέτει μόνο αψεγάδιαστη εξωτερική εμφάνιση αλλά μυαλό και ταλέντο!



Ο ίδιος είναι ταλαντούχος σκηνοθέτης και διαπρέπει στο Λος Άντζελες, μάλιστα η τελευταία σκηνοθετική δουλειά του με τίτλο «The Red Sweater» απέσπασε τιμητική διάκριση.



«Το πάθος μου είναι στην ελληνική ιστορία και στην ελληνική μυθολογία οπότε στο μέλλον θα ήθελα να κάνω ταινίες και έχω και κάποια σενάρια που τα δουλεύω τώρα. Όσον αφορά το να γυρίσω στην Ελλάδα αυτό είναι το όνειρο. Μακάρι να μπορέσω να κάνω τις ταινίες που θέλω στην Ελλάδα» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.



Ο ίδιος έχει ιδρύσει δική του εταιρία παραγωγής και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις δουλειές του. Μία ταινία του με τίτλο «Birthday Surprise», αποκόμισε τις καλύτερες κριτικές πέρυσι στο Ελληνικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λος Αντζελες, ενώ είχε συμμετάσχει και στην ταινία «Γάμος Αλά Ελληνικά».



Η μητέρα του Αγγελική Νικολούλη σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου είχε αναφερθεί στο μοναχοπαίδι της: «είναι στο Λος Άντζελες. Πετάει με τα δικά του φτερά. Είναι παιδί με δική του προσωπικότητα. Κάνει σενάριο και σκηνοθεσία. Θα ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του αλλά εγώ θέλω να μείνει εκτός και να κυνηγήσει το όνειρό του» είχε πει χαρακτηριστικά.











Πηγή: tromaktiko







 
Top