Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι κομψές. 

Στο πέρασμα τους να αναστατώνουν τα πλήθη και να κάνουν τους πάντες (ειδικά τους άντρες) να μιλούν για αυτές. Έτσι, ψάξαμε, βρήκαμε και φυσικά σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά που κρύβει μια γοητευτική γυναίκα για να τα μάθεις και να τα υιοθετήσεις και εσύ.

Τι προσέχει πάντα μια γοητευτική γυναίκα;
Περιποιημένα χέρια: Μια γυναίκα που δεν περιποιείται το μανικιούρ της δεν μπορεί να είναι chic. Απαλά χέρια λοιπόν, περιποιημένα νύχια (σε χέρια και πόδια) είναι το νούμερο ένα στη λίστα για μία γοητευτική γυναίκα.

Το πορτοφόλι:
Δεν έχει σημασία αν είναι φθηνό ή ακριβό. Υφασμάτινο ή δερμάτινο, μικρό ή μεγάλο, όπως και αν είναι ένα γυναικείο πορτοφόλι πρέπει να είναι πάντα σε πολύ καλή κατάσταση και τακτοποιημένο.

Άρωμα:

Το να μυρίζει μια γυναίκα μοναδικά και να αφήνει σε ένα πέρασμα της σχόλια θαυμασμού είναι απαράβατος κανόνας. Το πιο σημαντικό είναι να βρει ένα άρωμα που ταιριάζει με την προσωπικότητά της και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ευγένεια:
Οι τρόποι είναι πολύ σημαντικοί σε όλους τους ανθρώπους. Όταν μια γυναίκα, λοιπόν, σέβεται τον εαυτό της και θέλει να γοητεύει τα πλήθη πρέπει η φωνή της να βγαίνει σαν χάδι. Να την διακρίνει η ευγένεια και να μην προσβάλει ποτέ κανέναν με τον τρόπο της.

 
Top