Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει, αλλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το τελευταίο διάστημα έχει κάνει μια μικρή στροφή στις εμφανίσεις της.







Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει, αλλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το τελευταίο διάστημα έχει κάνει μια μικρή στροφή στις εμφανίσεις της. Κι αυτό γιατί στις τελευταίες εξόδους της είτε μόνη της είτε με την παρέα της είτε στην πρεμιέρα της παράστασης Edelweiss που ήταν με τον Δημήτρη Κοντομηνά, ήταν πολύ αποκαλυπτική και πολύ σέξι. Τουλάχιστον στο πρόσφατο της πόνημα είναι μέσα σε κλειστό χώρο.

Στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram μας δείχνει ένα preview από αυτό που ετοιμάζει για την καρναβαλική εκπομπή του Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου. Μαζί με την χορογράφο Σία Κοσκινά μαθαίνει τις κινήσεις της και προβάρει αυτό που θα μας παρουσιάσει. Φυσικά το μάτι δεν μπορεί να μην πάει στα πόδια με την κόκκινη γόβα που παραπέμπουν σε θηλυκό femme fatale και στο πλούσιο στήθος της που ξεχειλίζει. Ας μην ξεχνάμε το καυτό σταυροπόδι στα Καρντάσιανς και τις ανάλαφρες στιλιστικές επιλογές της στο Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου. Το κρύο χειροτερεύει τα ρούχα λιγοστεύουν. Ανάποδα δεν θα έπρεπε να είναι;







Δείτε παλιότερες σέξι φωτογραφίες της.



































Πηγή: toratora.gr







 
Top