Αν έχεις μανία με τα παπούτσια, τότε σίγουρα έχεις ήδη ένα πανάκριβο ζευγάρι στην παπουτσοθήκη σου που μάλιστα το φυλάς σαν κόρη οφθαλμών! Δες λοιπόν πώς να το προστατέψεις με 3 απλά βήματα!





#Πρόσθεσε τακούνι και σόλες



Πήγαινε σε έναν τσαγκάρη και πες του να σου προσθέσει μία πολύ λεπτή στρώση σόλας από καουτσούκ στο χρώμα που θες. Επίσης, αν τα παπούτσια σου είναι στιλέτο, τότε πρόσθεσε ένα εκατοστό τακουνάκι για να μη φθαρούν αλλά και να μη γλυστράνε!



#Προστάτεψε το δέρμα



Έχεις ακούσει για το shoe conditioner; Αν όχι, τότε ήρθε η ώρα. Αν τα παπούτσια σου είναι δερμάτινα, τότε αφού τα καθαρίσεις με μία ειδική βούρτσα, πέρασε το ειδικό conditioner. Λίγα λεπτά αργότερα, αφαίρεσε το conditioner. Το δερμάτινο παπούτσι σου θα έχει απορροφήσει την ποσότητα που χρειάζεται. Το shoe conditioner κοστίζει 6-8 ευρώ αλλά αξίζει τον κόπο να το αγοράσεις για να προστατέψεις τα αγαπημένα σου γοβάκια.



#Βάλτα στο σωστό μέρος



Τα ακριβά παπούτσια καλό είναι να είναι αποθηκευμένα μέσα στο κουτί τους. Αν πρόκειται να πας διακοπές και τα θες μαζί σου, τότε αγόρασε αυτές τις ειδικές λινές τσάντες παπουτσιών, που θα τα προστατέψουν περίφημα!





 
Top