Eίναι μόλις 31 ετών αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έχει κάνει σχέση με γυναικά ηλικίας κάτω των 60 ετών. Εχει κάνει με 91 ετών αλλά όχι με 20.







Ο Κάιλι Τζόονς από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ μιλώντας σε εκπομπή με τίτλο «Παράξενοι... εθισμοί», δικαιολόγησε την εμμονή για τις ηλικιωμένες λέγοντας τα εξής: «Μου αρέσουν τα πάντα στις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Λατρεύω τη μυρωδιά τους, η αίσθησή τους, η νοοτροπία τους. Μου αρέσουν οι μασέλες τους. Οι ηλικιωμένες είναι περήφανες για τις μασέλες τους. Κυρίες μου, σας υπόσχομαι, το να πείτε σε έναν άνδρα ότι φοράτε μασέλα δεν είναι κάτι που θα τον διώξει μακριά. Αντιθέτως, θα δημιουργήσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και ένα χαμόγελο στο... παντελόνι του».



Ο Κάιλι

Ο Τζόονς στη συνέχεια ότι υπάρχουν διάφορες κατηγορίες μεγάλων γυναικών όπως οι MILF και οι Cougar αλλά εκείνος σαφέστατα προτιμάει τις «ασημένιες αλεπούδες» (λόγω του γκρι χρώματος των μαλλιών τους).

Πώς όμως, ξεκίνησε αυτή η μανία του με τις ηλικιωμένες; Ο ίδιος λέει ότι αντιλήφθηκε ότι τον ελκύουν οι μεγαλύτερες γυναίκες όταν ακόμη ήταν στην έκτη δημοτικού. «Είχα μια πολύ σέξι δασκάλα, η οποία πιθανότατα ήταν γύρω στα 65. Είχα ξανθά μαλλιά, ήταν χοντρή και απλά... υπέροχη». Το πρώτο του ραντεβού με μεγαλύτερη, πάντως, ήταν στα 18 του, με μια γυναικά 50 ετών.

Πάντως, ο Τζόουνς στην εκπομπή δεν μιλά μόνο για τον εθισμό του. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν να φλερτάρει με μια μεγαλύτερη γυναίκα, την Κάρεν. Την εντοπίζει σε έναν ιστότοπο για ερωτικά ραντεβού και αναφωνεί «πανέμορφη». «Εχει την εμφάνιση που με ελκύει. Εχει ξανθά μαλλιά και ένα πλατύ χαμόγελο. Μοιάζει όμορφη και τομηρή», τονίζει. Μάλιστα, η κάμερα ακολουθεί τον Τζόουνς και την Κάρεν στο πρώτο τους ραντεβού. Με το που την βλέπει την αποκαλεί «καυτή κόλαση» και προσθέτει: «Φαινόσουν καλή από το Διαδίκτυο, αλλά από κοντά είσαι απλά απίστευτη». Οταν ρωτά την Κάρεν γιατί ήθελε να τον συναντήσει εκείνη του απαντά: «Κοιτάζω όλες αυτές τις σταρ που βγαίνουν με νεότερους και σκέφτηκα ότι πρέπει να το δοκιμάσω και εγώ. Φαίνεσαι ευφυής, αν και δεν είναι είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο βγήκα μαζί σου».


 
Top