Μετά την Περιστέρα Μπαζιάνα, ήρθε η σειρά του Πρωθυπουργού. Το διεθνώς καταξιωμένο site & περιοδικό «Women's Wear Daily» κρίνει τα ρούχα του Πρωθυπουργού και του κάνει στυλιστικές παρατηρήσεις.



Ο τίτλος του άρθρου είναι «Αλέξης Τσίπρας, άνδρας της Εβδομάδας» και η βαθμολογία που του βάζουν στα ρούχα που φοράει είναι C, σχετικά χαμηλή.



Γράφει για την εμφάνιση Τσίπρα:



Η γραβάτα: Επιλέγει να μη φοράει γραβάτα για να μοιάζει με έναν καθημερινό άνδρα. Ευτυχώς για αυτόν. Γιατί έτσι δεν φαίνεται πολύ η έλλειψη δυνατού σαγονιού.



Οι ώμοι: Το κοστούμι τον κολακεύει γύρω από τους ώμους αλλά δεν τον κάνει να φαίνεται ισχυρός.



Ο ράφτης: Είναι ο νεότερος πρωθυπουργός της Ελλάδας τα τελευταία 150 χρόνια. Χρειάζεται να ανεβάσει τον πήχη. Το κοστούμι του που μοιάζει με αυτό του σχολείου είναι βαρετό και αλλόκοτο. Πρέπει να ψάξει για έναν Αθηναίο ράπτη με καλή αίσθηση στιλ και φινέτσα.



Τα μαλλιά: Εχει πολύ ενδιαφέρουσα γραμμή μαλλιών αλλά χρειάζεται να έχει από δίπλα ένα σκεύασμα «Rogain» για θεραπεία τριχόπτωσης. Μπορεί να αρχίζει να χάνει τα μαλλιά του ανά πάσα στιγμή.



Τα χέρια: Εχει κοντά χέρια και το ύφασμα του κοστουμιού δυστυχώς δεν βοηθά για να το καλύψει.



Πόδια: Λιγότερο μουσακά, περισσότερη γυμναστική



Γάμπες- Ο Αθηναίος ράπτης ίσως μπορέσει να περισώσει αυτό το παντελόνι με το να «λεπτύνει» το πόδι



Παπούτσια: Τα παπούτσια που μπορεί να ταιριάζουν με την ζώνη είναι εξαφανισμένα. Με ένα καλύτερο σύνολο μπορεί να απογειώσουν την εμφάνιση.



Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός της Ελλάδας μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας, ωστόσο το στυλ του δεν θυμίζει σε τίποτα τo εξαιρετικά κομψό στυλ του Αριστοτέλη Ωνάση, καταλήγει το περιοδικό μόδας.





πηγη









Πηγή: Περιοδικό μόδας κάνει μαθήματα στυλ στον Τσίπρα: Το κοστούμι, τα παπούτσια, τα κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr http://ift.tt/1z8wRpf

 
Top