Βροχή. Άλλοι την αγαπούν, άλλοι τη σιχαίνονται. Προσωπικά την καταβρίσκω όταν είμαι σπίτι κάτω απ’ το πάπλωμα ή σε κάποιο cozy cafe με τις κολλητές και βλέπω τη βροχούλα από το τζάμι, τη σιχαίνομαι όμως όταν είμαι έξω, ακόμα και ομπρέλα να έχω

Λίγο το μαλλί που γίνεται χάλια, λίγο που σου μπαίνει νερό στο μάτι και είσαι λες και έκλαιγες δυο μέρες, δε θέλει πολύ για να τη μισείς. 

Επειδή όμως ο καιρός κάνει τα τρελά του και μια μπόρα μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα ώρα και στιγμή, άκου πώς θα δείχνεις σα να μην τρέχει τίποτα.



Φόρεσε ένα ωραίο trenchcoat

Χαζή ήταν η Blair Waldorf/ κόπια της Audrey Hepburn, νομίζεις, στη σκηνή που ψάχνει τη γάτα της μες στη βρόχα; Μία κλασική καπαρντίνα και τα ρούχα σου θα προστατεύσει και θα σε κάνει να δείχνεις chic. Ακόμα και μουσκίδι.



Προτίμησε σκούρα ρούχα

Ξέρεις τι γίνεται όταν βρέχεται ένα λευκό μπλουζάκι, δεν ξέρεις; Όταν πρόκειται να βγεις έξω και βρέχει, τα σκούρα χρώματα σου εγγυώνται ότι ακόμα κι αν βραχείς δε θα φανούν τα... ενδότερα.

Φωτεινές λεπτομέρειες

Aπ’ την άλλη, δε θέλεις να είσαι και σαν τη καλιακούδα. Για να μη δείχνεις το ντύσιμό σου μουντό σαν τον καιρό, διάλεξε πολύχρωμα αξεσουάρ που θα δώσουν φωτεινότητα και στυλ στο look σου. Θα είναι η τσάντα; Τα κοσμήματα; Ένα πολύχρωμο μαντήλι; You name it.



Πιάσε κότσο τα μαλλιά σου

Είτε έχεις σγουρά μαλλιά είτε ίσια, αποκλείεται να μη φριζάρουν έστω και λίγο με την πρώτη σταγόνα βροχής. Ένα σινιόν ή μια πλεξίδα θα σε γλιτώσει από αυτό το ενοχλητικό φαινόμενο ενώ ταυτόχρονα θα δείχνεις τρισχαριτωμένη.



Βρες τις σωστές γαλότσες

Πρώτον, να είναι γερές, δεύτερον, να είναι stylish. Διάλεξε ένα ζευγάρι σε girly απόχρωση ή με κάποιο ωραίο pattern. Μη δείχνουμε και σαν κηπουροί.

Ξέχνα το suede

Είναι το υλικό που με το που πέσει πάνω του μια σταγόνα νερό, καταστρέφεται. Άσε εκείνες τις μπότες για άλλη φορά, τι να κάνουμε τώρα.



Με το μακιγιάζ; Τι κάνουμε;

H αδιάβροχη μάσκαρα νομίζω είναι αυτονόητη, όπως και ένα αδιάβροχο eyeliner. Δε θέλεις να δείχνεις σα ρακούν, θέλεις; Όσο για τα μαλλιά, φρόντισε να έχεις εφαρμόσει ένα anti-frizz προϊόν πριν βγεις από το σπίτι.

 
Top