Τα ποσά είναι τρελά, αλλά... Οι χρηματιστές της Wall Street έχουν και δεύτερο Θεό μετά το χρήμα! Το σεξ… Είναι κοινό μυστικό ότι οι χρηματιστές της Wall Street ζουν για να κάνουν επίδειξη του πλούτου τους. Η πλειονότητά τους, θεωρεί οτιδήποτε δεν έχει σχέση με το χρήμα, χάσιμο χρόνου. Ακόμα και το σεξ.

Γι’ αυτό δεν νιώθουν τον παραμικρό δισταγμό να χρησιμοποιούν το χρήμα για να προσελκύσουν γυναίκες:
«Όταν ψάχνω για σύζυγο δεν καλώ μια συνοδό, επομένως, όταν αποζητώ σεξ δεν καλώ μια απλή γυναίκα», λέει στο CNBC γνωστός χρηματιστής ο οποίος εξηγεί γιατί οι άνθρωποι της Wall Street είναι εθισμένοι στις Wall Street Ladies. Οι βασικοί λόγοι είναι 4:


- Η ποιότητα
- Η εχεμύθεια
- Η ευκολία

- Η δυνατότητα να ζητήσουν ό,τι πιο «διεστραμμένο» έχουν στο μυαλό τους
«Μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν θα ζητούσες ποτέ από την κοπέλα σου να κάνει», εξηγεί ο ο ίδιος χρηματιστής και στη συνέχεια προσθέτει πως η όλη διαδικασία μοιάζει με οικονομική συμφωνία που ευχαριστεί και τις δύο πλευρές.






Στο CNBC μίλησε και μια συνοδός πολυτελείας της Wall Street η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της για 1.000 δολάρια την ώρα σε χρηματιστές:
«Μόλις τελείωσα το σχολείο, αυτό ήταν το σχέδιο μου. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Είναι η αγορά εδώ στη Νέα Υόρκη και γι’ αυτό έχεις να κάνεις με αυτά τα αγόρια της Wall Street. Έχουν τα λεφτά και θέλουν σεξ».
Η 30χρονη συνοδός δουλεύει πέντε ημέρες την εβδομάδα και βγάζει 200.000 δολάρια το χρόνο. Όπως τονίζει και η ίδια, το κλειδί είναι να δικτυωθείς και να βρεις αρκετούς πελάτες.
Όπως λέει οι άνδρες της Wall Street ανήκουν στην κατηγορία των χειρότερων αλλά και των καλύτερων πελατών της. Οι νέοι συνήθως θέλουν να διασκεδάσουν, είναι απότομοι και το σεξ μαζί τους δεν είναι καλό. Από την άλλη, υπάρχουν αρκετοί μεγαλύτεροι σε ηλικία πελάτες για τους οποίους η ίδια χρειάζεται να δουλέψει σκληρότερα.






«Οι περισσότεροι είναι άνδρες Α κατηγορίας – με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όταν όμως τους γδύνω, είναι όσο ανυπεράσπιστοι όσο και οι υπόλοιποι άνδρες» σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Η πιο ακριβοπληρωμένη όλων, η οποία απλώνει τα δίχτυα της και εκτός Wall Street είναι η Michelle Braun.

Η Braun βγάζει το τρελό ποσό των 50.000 δολαρίων ανά βραδιά αλλά αυτό δεν είναι και το μοναδικό της εισόδημα αφού έχει και δικό της πρακτορείο.

Όλα τα μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού χώρου απευθύνονται πρώτα σε αυτή.



















pagenews.gr 
 
Top