Επέλεξε το χρώμα που θέλεις για το αυτοκίνητό σου μέσα από μια μεγάλη γκάμα. Η διαδικασία τοποθέτησης γίνεται από έμπειρους εφαρμοστές, ώστε να διασφαλίζεται η διάρκεια ζωής της μεμβράνης. Αν κάποια στιγμή βαρεθείτε και θέλετε να επιστρέψετε στο εργοστασιακό χρώμα, το κάνετε χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στο χρώμα του αυτοκινήτου.

Οι μεμβράνες βινυλίου είναι κατασκευασμένες με τεχνικές νανοτεχνολογίας και έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Δεν είναι τυχαίο πως τέτοιου είδους μεμβράνες έχουν αντοχή σε θερμοκρασίες από -35 μέχρι και +95 βαθμούς κελσίου.

Κάνε μια διχρωμία που ζήλεψες ή επαγγελματικές επιγραφές

Το Car Wrapping δεν αφορά μόνο το ολικό βάψιμο του αυτοκινήτου, καθώς μπορείτε να «ντύσετε» ακόμα και ένα μέρος του, όπως την οροφή, το καπό, τους καθρέπτες ή την μπροστινή μάσκα. Δεν είναι τυχαίο το ότι μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ντυσίματα που έχουν γίνει και που βλέπουμε συχνά σε φωτογραφίες, προέρχονται από τοπικές αλλαγές.

Λύσεις υπάρχουν και για όσους ψάχνουν καινοτομίες στο επάγγελμά τους. Η πρώτη εντύπωση μετράει εξάλλου στον επαγγελματικό τομέα. Πώς λειτουργούν; Μπορούν να εκτυπωθούν σχέδια της επιλογής σας σε μεγάλους εκτυπωτές, για να έχετε όποιο σχέδιο επιθυμείτε. Στη συνέχεια εφαρμόζονται με εξειδικευμένο τρόπο, για να δημιουργήσουν άψογα, ελκυστικά σχέδια.

Βαρέθηκες; Τις βγάζεις και έχεις το εργοστασιακό χρώμα

Το Car Wrapping έχει πολλά οφέλη. Ένα από αυτά, είναι και το ότι αν βαρεθείς το χρώμα που έχεις επιλέξει, μπορείς να το αφαιρέσεις, κρατώντας το εργοστασιακό ή τοποθετώντας νέες μεμβράνες διαφορετικών αποχρώσεων.

Αντέχουν για 60.000 χλμ.

Με την προϋπόθεση ότι οι μεμβράνες έχουν τοποθετηθεί με τον κατάλληλο τρόπο, η διάρκεια ζωής τους είναι τρία περίπου χρόνια (ή 60.000 χλμ.).

Το κόστος της συγκεκριμένης διαδικασίας διαφοροποιείται ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου σας και μπορεί να ξεκινήσει από τα 600 ευρώ. Για όποιον θέλει να κάνει τοπική αλλαγή χρώματος, τότε η τιμή θα είναι χαμηλότερη και θα ξεκινάει περίπου από τα 350 ευρώ.
 autotriti.gr
 
Top