Ένα ριγέ t-shirt είναι μέσα στα βασικά κομμάτια κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Αποτελεί κλασσικό κομμάτι που σου δίνει μια ναυτική/καλοκαιρινή αύρα, είναι ευκολοφόρετο και ταιριάζει με όλα και μπορεί με τον κατάλληλο συνδυασμό να μεταμορφώσει το look σας από business σε boho και από girly σε urban.

Με το σκισμένο τζιν σου

Για ένα απλό λουκ που θα ταιριάζει με την εποχή και θα σου δίνει μια αίσθηση καλοκαιριού, φόρεσέ το με ένα ψηλόμεσο σκισμένο τζιν και τα αθλητικά σου.



Με μια μίντι φούστα

Αν βαριέσαι να φοράς συνέχεια παντελόνια, συνδύασέ το με μια μίντι φούστα και σανδάλια ή τα αθλητικά σου, για ένα πιο casual chic λουκ που μπορείς να φοράς από το πρωί ως το βράδυ.



Με μια σαλοπέτα

Η σαλοπέτα είναι ιδανικό ρούχο για την εποχή, είναι άνετη και σου προσδίδει στιλ, πόσω μάλλον αν την συνδυάσεις και με ένα ριγέ μπλουζάκι, που είναι το must του καλοκαιριού. Για μία πιο κομψή εμφάνιση φόρεσέ και ένα μακρύ μπλέιζερ από πάνω.



Με υφασμάτινο παντελόνι

Ένα ριγέ μπλουζάκι και ένα υφασμάτινο παντελόνι δίνουν ένα πιο casual σοφιστικέ ύφος και είναι μια σίγουρη επιλογή για οποιαδήποτε εμφάνιση σου, από το γραφείο μέχρι έναν καφέ.



Με slip φόρεμα

Η απόλυτη τάση της χρονιάς είναι τα slip φορέματα με κοντομάνικα μπλουζάκια από μέσα. Συνδύασε, λοιπόν, το ριγέ κοντομάνικό σου με ένα slip φόρεμα για μια βραδινή καλοκαιρινή σου έξοδο.








Πηγή: joytv.gr | Tο διαβάσαμε εδώ
 
Top