Μόνο εγώ είχα ζηλέψει τα μαλλιά της Νυμφαδώρας Τόνκς από το Χάρυ Πότερ που άλλαζαν χρώμα από τη μια στιγμή στην άλλη; 

Αν πάλι η προηγούμενη πρόταση δε σου θυμίζει τίποτα, σε προτρέπω να πας γρήγορα να δεις τις ταινίες – μα καλά δεν έχεις δει ποτέ Χάρυ Πότερ ως τώρα; 

Πως γίνεται αυτό;

Anyway, το νέο trend που ακολουθεί, ήρθε να ανατρέψει ό,τι ξέραμε για τα χρώματα των μαλλιών, καθώς σου επιτρέπει με μια μόνο κίνηση να αλλάξεις το χρώμα σου - στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως βλέπεις, το χρώμα γίνεται από καστανό ανοιχτό τόσο ξανθό που φαίνεται σαν λευκό. Με μια μόνο κίνηση, δεν ξέρω αν το τόνισα αρκετά.

 Αν δεν μας πιστεύεις, ιδού τα πειστήρια:



Εντυπωσιακό, έτσι;

Μην νομίζεις, όμως, σίγουρα δεν πρόκειται για θέμα μαγείας όπως στην περίπτωση της Τονκς, αλλά περισσότερο γεωμετρίας. Αν καταφέρεις και πετύχεις την τέλεια χωρίστρα στη μέση, όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα. Βάφεις κάθε πλευρά με το χρώμα της αρεσκείας σου και στην συνέχεια με μια μόνο κίνηση της χωρίστρας, απλά αλλάζεις το χρώμα στα μαλλιά σου. Έτσι απλά. 

Αν πάλι θέλεις να έχεις διχρωμία αφήνεις τη χωρίστρα στη μέση. Τρεις ξεχωριστοί χρωματιστοί συνδυασμοί σε ένα άτομο. Τέλειο; Ω, ΝΑΙ! Κάπως έτσι θα αργήσεις πολύ να βαρεθείς τα μαλλιά σου!

 
Top