Θα θυμάσαι ασφαλώς τον κακό χαμό που έγινε, όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Όζι και η Σάρον Όζμπορν, χωρίζουν ύστερα από 33 χρόνια γάμου, όπως είχες διαβάσει εδώ

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι η σύζυγος του θρύλου της ροκ μουσικής τον έδιωξε από το σπίτι, γιατί έμαθε ότι την απατούσε με μία κομμώτρια. Ε, αφού οι απιστίες του Όζι έφτασαν μέχρι την Ελλάδα, έφτασαν και στα αυτιά και της κόρης του ροκ σταρ που βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να εκδικηθεί το τρίτο πρόσωπο! 

Η Κέλλυ Όζμπορν πήρε την κατάσταση στα χέρια της και την εκδικήθηκε μέσω του ίντερνετ που είναι γνωστό πως έχει απεριόριστη δύναμη!



Και πως το έκανε αυτό; Η Κέλλυ Οζμπορν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter το τηλέφωνο της ερωμένης του πατέρα της Όζι Όζμπρον γράφοντας: «Αν ψάχνετε για φτηνιάρικες σκούρες ανταύγειες, ένα χτένισμα με πιστολάκι ή μία π…πα καλέστε αυτό το νούμερο. Μην τα βάζεις με την οικογένειά μου, μην τα βάζεις με τη μάνα μου και μην τα βάζεις μαζί μου!». Και κάπως έτσι ο αριθμός της Pugh έγινε γνωστός σε κάθε follower τηςΚέλλυ Όζμπορν!



Μια σκληρή κίνηση που ίσως κάνει την Pugh να κινηθεί νομικά! Προσωπικά δεδομένα είναι αυτά..

 
Top