Μπορεί η τελετή στέψης, μετά τη διεξαγωγή των καλλιστείων στο Μαρόκο, να είχε όλα όσα χρειάζονταν, όπως λουλούδια, συγκίνηση, ίντριγκες και κλάματα από τη νικήτρια, ωστόσο κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που ακολούθησε στη συνέχεια.





Η... "πλαστική" γκάφα

Μετά την ανάδειξή της σε Μις Μαρόκο η 25χρονη Σάρα Μπελκζίζ, που εντυπωσίασε το κοινό και την κριτική επιτροπή με την εντυπωσιακή εμφάνισή της, δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τον πλαστικό χειρουργό της.

Αυτό ήταν αρκετό για αν αρχίσουν τα παρατράγουδα, με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες στα καλλιστεία να ζητούν από τους διοργανωτές να της αφαιρεθεί ο τίτλος, που κρίνουν ότι κατέκτησε άδικα, μιας και όλα δείχνουν ότι η "φυσική" ομορφιά της ήρθε από το νυστέρι του πλαστικού, που με τη σειρά του δεν έχασε την ευκαιρία να καρπωθεί την επιτυχία των κόπων του.




Ο Ταρίκ Σμαίλι, είναι ένας πλαστικός χειρουργός που ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια, Μετά την ανακήρυξη της 25χρονης σε Μις Μαρόκο ανάρτησε μια φωτογραφία της στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Iconsquare.com, προκειμένου να της δώσει συγχαρητήρια για την επιτυχία της με τους χρήστες του διαδικτύου να υποστηρίζουν πως η μαροκινή καλλονή ήταν ασθενής του.




Εν, τω μεταξύ ανώνυμη πηγή δήλωσε στο Morocco World News πως "δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Σάρα Μπελκζίζ έχει υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις". Παράλληλα, τονίζει πως ο διαγωνισμός ήταν στημένος, καθώς η Σάρα είχε συμφωνήσει με τον διοργανωτή του διαγωνισμού, ο οποίος την είχε επιλέξει προσωπικά πριν από την διεξαγωγή του.




"Η ψήφος των Μαροκινών θαυμαστών με γραπτό μήνυμα ήταν απλά ένα προπέτασμα καπνού. Όλοι γνώριζαν από την πρώτη ημέρα ποια θα νικούσε", τονίζει.

Παρά τις κατηγορίες η νέα βασίλισσα ομορφιάς του Μαρόκου απορρίπτει τις κατηγορίες για τις πλαστικές επεμβάσεις και επιμένει πως η ομορφιά της είναι φυσική.





(Πηγή: moroccoworldnews news247.gr)
 
Top