Η λύση για να κρατήσετε ζωντανό το πάθος και να ανεβάσετε κατακόρυφα την λίμπιντό σας στην σχέση σας, βρέθηκε και είναι μια απλή τσίχλα, άλλη για άντρες και άλλη για γυναίκες




Υπάρχουν γνωστά αφροδισιακά, όπως τα στρείδια, οι αστακοί και τα σπαράγγια, αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε χρόνο για να μαγειρέψετε ένα γεύμα τριών πιάτων;

Το τελευταίο προϊόν-αφροδισιακό στην αγορά, είναι ένα πακέτο τσίχλες αξίας 25 λιρών, που παράγεται από το σεξ κλαμπ των γυναικών, ονομαζόμενο «Killing Kittens». Η τσίχλα αυτή υπόσχεται να ενισχύσει τη λίμπιντο μετά από μόλις οκτώ λεπτά αφότου τη μασήσετε και παράλληλα θα αποκτήσετε και φρέσκια αναπνοή.




Το Killing Kittens , το οποίο ιδρύθηκε από την Emma Sayle, συμμαθήτρια της Δούκισσας του Cambridge, είναι ένας σύλλογος γνωστός κυρίως για τα αριστοκρατικά σεξ parties.

Δείτε την σελίδα τους killingkittens.com και ακολουθήστε στο twitter



Η τσίχλα που λάνσαραν προσφέρει τόνωση της λίμπιντο, μια για τους άνδρες και άλλη για τις γυναίκες και υπόσχεται ταχεία δράση διέγερσης, σε διάρκεια 30 λεπτών μετά τη λήψη.


Η τσίχλα βρίσκεται μέσα σε ένα κομψό μεταλλικό δοχείο και περιέχει μόνο τέσσερα κομμάτια και περιέχει «συνεργιστικό μείγμα από εκχυλίσματα βοτάνων της Ασίας».

Σύμφωνα με τις Killing Kittens, η επήρεια της τσίχλας θα πρέπει να διαρκεί για περίπου μία έως τρεις ώρες αργότερα.

Πηγή: parapolitika
 
Top