Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και βάλε με πάθος την ένδειξη «Συνεχίζεται τον Σεπτέμβριο» σε «καυτά» φλερτ και έρωτες που σε γεμίζουν και σε ολοκληρώνουν ψυχικά
Σελήνη στους Ιχθύες

Χαλάρωσε ψυχικά και ηρέμησε!

Ο Αύγουστος οδεύει προς το τέλος του, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι να σε πιάνουν τα κλάματα. Οι ατέλειωτες ώρες στην παραλία, το πρωινό χουζούρι με καφέ, βιβλίο και θέα στη θάλασσα και όλες οι ήρεμες και όμορφες στιγμές του καλοκαιριού σε έφεραν σε επαφή με αρετές και συναισθήματα που δύσκολα εκδηλώνονται σε περιόδους άγχους και στρες, όπως η ομορφιά, η καλοσύνη και η αγάπη μέσα σου. Έτσι, τώρα έχεις τη δύναμη να δημιουργείς τον παράδεισο πολύ πιο εύκολα όπου κι αν βρίσκεσαι. Δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί και να χαρεί. Ονειρέψου και φαντάσου κάθε τι που θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ομορφιά, χαρά και αρμονία γύρω σου, όταν πλέον οριστικά σηκωθείς από την ξαπλώστρα των διακοπών σου και βρεθείς στην καθημερινή σου ρουτίνα.



Σελήνη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα

«Βρεγμένα» από τις βουτιές στις αισθήσεις πάθη!

Εκτός από το να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τη βαλίτσα του γυρισμού στην καθημερινότητα με όνειρα, βαθιές επιθυμίες και προσδοκίες, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να επανασυνδεθείς με την πιο ερωτική σου πλευρά. Τα βρεγμένα σώματα και οι υποσχόμενες ή ρομαντικές ματιές θα εξάψουν τη φαντασία και σε συνδυασμό με τα θαλασσινά, τη χαλαρή διάθεση και τα cocktails θα διεγείρουν τη σεξουαλική επιθυμία. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και βάλε με πάθος την ένδειξη «Συνεχίζεται τον Σεπτέμβριο» σε «καυτά» φλερτ και έρωτες που σε γεμίζουν και σε ολοκληρώνουν ψυχικά.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός του β' και του γ' δεκαημέρου.



Πηγή
 
Top