Πέντε μυστικά για να μοιάζει σαν καινούργιο

Εχθρός του γυναικείου χτενίσματος δεν είναι μόνο η κακοκαιρία αλλά και το φριζάρισμα και η λιπαρότητα. Αν λοιπόν θέλουμε το χτένισμά μας από τα χέρια του ειδικού να κρατάει πάνω από μία μέρα, ακόμα και μετά από έντονο hangover, μπορούμε να εφαρμόσουμε τα παρακάτω μυστικά. Με πέντε απλές κινήσεις διατηρούμε την φόρμα τους και γλιτώνουμε κόπο, χρόνο και φυσικά χρήμα.



Σωστό λούσιμο



Το σωστό λούσιμο πριν την επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι σίγουρα το πρώτο που μπορούμε να κάνουμε. Ο μύθος πως αν χρησιμοποιήσεις μάσκα τα μαλλιά θα λαδώσουν γρηγορότερα καταρρίπτεται. Αν δεν απλώσεις στα μαλλιά σου μία μάσκα αναδόμησης-θρέψης, τότε είναι σίγουρα πως θα φριζάρουν με την πρώτη ευκαιρία. Χρησιμοποίησε τη μάσκα στις άκρες των μαλλιών για να διώξεις μακριά φριζάρισμα και λιπαρότητα.



Βούρτσισμα με τσατσάρα



Η χτένα με μεγάλα δόντια θα ηλεκτρίσει τα μαλλιά σου με αποτέλεσμα να χαλάσει η φόρμα τους, οπότε σε περίπτωση που χρειάζεσαι ένα φρεσκαρισματάκι την επόμενη του κομμωτηρίου μέρα, βούρτσισέ τα με μία τσατσάρα.

Απόφυγε τις υψηλές θερμοκρασίες



Σε περίπτωση που σκεφτείς να χρησιμοποιήσεις σίδερο για την ανανέωση της επόμενης μέρας, τότε μην το βάλεις στη μέγιστη θερμοκρασία. Σε περίπτωση που ο κομμωτής έχει χρησιμοποιήσει λακ η υψηλή θερμοκρασία θα κάψει τα μαλλιά και το αποτέλεσμα σίγουρα θα απέχει μακράν από αυτό που θες.



Δέσε τα πριν κοιμηθείς



Πριν πέσεις για ύπνο πιάσε τα μαλλιά σου πάνω μ’ ένα κοκαλάκι με δαγκάνες, μπορεί να δυσχεραίνει λίγο τον ύπνο αλλά αν είναι ψηλά δεν θα ενοχλεί και πολύ. Άλλωστε μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος. Ουσιαστικά κάνε μία ανάλαφρη αλογοουρά ώστε οι άκρες των μαλλιών σου να είναι προς τα πάνω και να μην πατικωθούν στον ύπνο.



Ζήτα έντονο κρεπάρισμα



Όσο πιο φουσκωμένα είναι στην αρχή τόσο καλύτερα για την συνέχεια οπότε ζήτα από τον κομμωτή σου να σου τα κρεπάρει αρκετά. Την δεύτερη μέρα θα μοιάζουν σίγουρα λιγότερο.


 
Top