Πολλές γυναίκες θα ήθελαν να έχουν τα κιλά της Kelly Brook, τόσο όμορφα κατανεμημένα στο σώμα τους. Η βρετανίδα ηθοποιός - μοντέλο, έχει ζηλευτές καμπύλες, πλούσιο μπούστο και ένα υπέροχο πρόσωπο.





Όμως, τον τελευταίο καιρό, έχει βάλει στόχο να γίνει λίγο πιο αδύνατη. Τη διατροφή της και το πρόγραμμα γυμναστικής της, το μοιράζεται με τους θαυμαστές της στο Instagram, όπου μάλιστα δεν παραλείπει να αναφέρεται και σε λεπτομέρειες.



Για παράδειγμα, ότι η δίαιτα που ακολουθεί από τις αρχές του χρόνου είναι η Atkins ή ότι κάνοντας crossfit ήθελε να κάνει εμετό δύο φορές. "Πονάνε τα οπίσθια μου, δε μπορώ να σηκώσω τα χέρια μου" σημειώνει χαρακτηριστικά σε φωτογραφία που έχει ανεβάσει.



Οι πληροφορίες που μοιράζεται, τη θέλουν να έχει αποχωριστεί με αυτά και με εκείνα περίπου 7,5 εκατοστά από τη μέση. Πάντως, για να καθησυχάσει, τονίζει ότι τις καμπύλες της, τις διατηρεί ακόμα.



Δες μια σειρά από φωτογραφίες της. Ναι έχει αρκετές, καθώς από ότι φαίνεται τα καταφέρνει μια χαρά να αδυνατίζει, με το κινητό στο χέρι.










Τη 12η της διατροφής Atkins. #NoMakeUp και θεά, ναι.













Το μενού













Πιλάτες













"Έχασα 3 ίντσες γύρω από τη μέση αλλά έχω τις καμπύλες ακόμα"













Μετά το γυμναστήριο







 
Top