Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη «σκοτεινή» πλευρά της ζωής του Αλεξάντερ Μακ Κουίν φέρνει στο φως μια καινούργια βιογραφία του, πέντε χρόνια μετά το θάνατο του...







Ήταν 11 Φεβρουαρίου του 2010 όταν ο Βρετανός σχεδιαστής βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στο Μάιφερ του Λονδίνου συγκλονίζοντας όλον το χώρο της μόδας και όχι μόνο!





Όπως γράφει ο Άντριου Γουίλσον, ο Αλεξάντερ ή αλλιώς Λι, όπως τον φωνάζανε, το μικρότερο από τα 6 παιδιά της οικογένειας, στα 9 του είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης!



Θύτης; Ο άντρας της κατά πολύ μεγαλύτερης αδερφής του, Τζάνετ! Σύμφωνα με τον Γουίλσον, ο ίδιος ο Μακ Κουίν είχε αποκαλύψει στην αδελφή του τον εφιάλτη που έζησε πολλά χρόνια αργότερα και αφού ο γαμπρός του είχε πεθάνει!



Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αργότερα, σε πολλές ανατρεπτικές επιδείξεις του, έβαζε τα μοντέλα του να φορούν ρούχα με «κηλίδες» αίματος ή με μακιγιάζ που τις έδειχνε χτυπημένες. Το παιδικό του τραύμα το μετέφερε και στη δουλειά του!



Μεγαλώνοντας «ο χούλιγκαν της αγγλικής μόδας», όπως τον αποκαλούσαν, άρχισε και γινόταν όλο και πιο βίαιος, ειδικά με τους συντρόφους του. Ανάμεσά τους και ο Τζορτζ Φόρσιθ, τον οποίο είχε παντρευτεί στην Ίμπιζα πριν ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου επιτραπεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.









«Ο Τζορτζ είχε δεχθεί σωματική κακοποίηση πολλές φορές από τον Λι» είπε στον βιογράφο ο φίλος του ζευγαριού, Κρις Μπερντ , ενώ σύμφωνα με τους γείτονες τους η αστυνομία δεν είχε χτυπήσει μόνο μία φορά την πόρτα τους. Ένα χρόνο μετά το γάμο του το ζευγάρι χώρισε.



Ωστόσο, η ζωή του Μακ Κουίν γινόταν όλο και χειρότερη. Είχε φτάσει να καταναλώνει 600 λίρες την ημέρα σε ναρκωτικά, σύμφωνα με τον βιογράφο του, ενώ άλλαζε συνεχώς σεξουαλικούς παρτενέρ, με τους οποίους επέμενε να κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις.



Πηγή: tromaktiko







 
Top