Η απόφαση του πρώην πρωθυπουργού ..

να κρατήσει την έδρα του στη Μεσσηνία και να αφήσει την δεύτερη επιλογή του που ήταν η Β' Θεσσαλονίκης προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην υφυπουργού της ΝΔ Γιάννη Λαμπρόπουλο ο οποίος εξελέγη πρώτος σε σταυρούς στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια.

Ο δήμαρχος της Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας με δήλωσή του ζητά, ο Γιάννης Λαμπρόπουλος να συνεχίσει να εκπροσωπεί τη Μεσσηνία ως βουλευτής της στο Κοινοβούλιο. Μάλιστα, ο κύριος Νίκας υπογραμμίζει ότι ο Αντώνης Σαμαράς λόγω των σοβαρών θεσμικών του καθηκόντων ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα μπορέσει να εκπροσώπησει τους Μεσσήνιους στο Κοινοβούλιο με τη δέουσα προσοχή.


Στο μεταξύ, με ανοικτή επιστολή του στους Μεσσήνιους, ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, τους ευχαριστεί που τον τίμησαν με την ψήφο τους και τον ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους στον νομό και σ' όλη την Πελοπόννησο επισημαίνοντας:«Η παράταξη στη Μεσσηνία δεν θα έχει τον εκπρόσωπό σας» και προσθέτοντας: «Ο δικός σας άνθρωπος, που έδινε μάχες, που στήριξε τη Μεσσηνία, που αγωνιζόταν για τα προβλήματά της, δεν θα είναι στη Βουλή, παρά τη θέλησή σας».


Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος υπογραμμίζει: «Στη Βουλή η Μεσσηνία θα εκπροσωπείται από τέσσερις κυβερνητικούς βουλευτές της Αριστεράς και δεν θα υπάρχει ο βουλευτής της φιλελεύθερης παράταξης να ελέγχει την κυβέρνηση, να κάνει ερωτήσεις, να ενδιαφέρεται για τον νομό, να τρέχει και να αγωνίζεται για τα προβλήματά σας, να είναι παρών στα γεγονότα, στις εορτές, στις εκδηλώσεις. Δεν θα υπάρχει αντιπολίτευση στον νομό. Πρωτάκουστο!»


Τέλος, δηλώνει πως θα μείνει όρθιος δίπλα στους πολίτες της Μεσσηνίας και τονίζει: «Πιστός και συνεπής στις αρχές μου και στην παράταξή μου, που ποτέ δεν δημιούργησα πρόβλημα, αλλά και στην εντολή σας, θα παραμείνω ενεργός και κοντά σας. Θα εξακολουθήσω να είμαι ο δικός σας άνθρωπος. Δεν θα κάνω τη χάρη σε κανέναν. Μαζί θα συνεχίσουμε για τη Μεσσηνία μας».

πηγη

 
Top