«Άβυσσος η ψυχή των γυναικών», συνηθίζεις να λες με τους φίλους σου και μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να έχεις/έχετε πράγματι δίκιο, ωστόσο τις περισσότερες μάλλον χρησιμοποιείς το «πολυφορεμένο» κλισέ για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Σ' αυτά τα τελευταία ανήκουν και όλα όσα κάνεις και δεν κάνεις όταν είσαι στο κρεβάτι μαζί της και πέφτεις στα μάτια της κατακόρυφα, κάνοντάς την να υποσχεθεί στον εαυτό της ότι άλλη φορά μαζί σου σεξ δεν έχει.

Δεν φροντίζεις τις τρίχες στα γεννητικά σου όργανα

Κι αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξυρίζεσαι ή να αποτριχώνεσαι λες και είσαι το κορίτσι σου. Σε καμία περίπτωση. Στην πλειοψηφία των γυναικών αρέσει ο άντρας να έχει τρίχες εκεί κάτω, τόσες όσες τα πάντα να φαίνονται καθαρά και να βρίσκονται με ευκολία.

Στα ατού της αποτρίχωσης των γεννητικών οργάνων πρόσθεσε και το εξής: Πρώτον, την καθαριότητα και δεύτερον, την αύξηση του μεγέθους. Λένε ότι όταν το δάσος εξαφανίζεται, το δέντρο φαντάζει πιο μεγάλο.

Την φιλάς παθιασμένα, αλλά άτσαλα

Ενώ βλέπει -βγάζει μάτι- ότι την ποθείς, ωστόσο δεν μπορεί να μην αντιληφθεί πόσο άγαρμπος είσαι κατά τη διάρκεια του σεξ. Από τη μία τα άτσαλα, σαλιάρικα φιλιά σου -για να μην σχολιάσουμε τη γλώσσα που μπαίνει και βγαίνει λες και είναι το πέος σου στον κόλπο της- κι από την άλλη, τα δυνατά, ατσούμπαλα χάδια σου.

Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι το γυναικείο σώμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στην αφή όταν βρίσκεται σε κατάσταση διέγερσης. Συνεπώς, το καλύτερο που έχεις να κάνεις δεν είναι να μετριάσεις τον ενθουσιασμό και το πάθος σου, αλλά να προσπαθείς να διαχειριστείς και τα δύο καλύτερα με ένα πιο τρυφερό τρόπο, ιδίως όσον αφορά στα προκαταρκτικά.
Προσπερνάς τα προκαταρκτικά

Είναι το κερασάκι στην τούρτα, το αλατοπίπερο στο φαγητό. Κι όμως, εσύ συνεχίζεις να αποφεύγεις τα πρακαταρκτικά, όπως ο διάβολος το λιβάνι.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς στο κρεβάτι μαζί της, δοκίμασε ό,τι κάνει ο κύριος στην κυρία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε ανταμείψει δεόντως για την προσπάθειά σου.

Χρησιμοποιείς το πέoς σου λες και είναι τρυπάνι

Μπρος - πίσω, μπρος -πίσω δυνατά και άγρια, λες και σπρώχνεις τα παπούτσια σου να χωρέσουν ντε και καλά στην παπουτσοθήκη. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φτάσεις πιο γρήγορα σε οργασμό και να την απογοητεύσεις με την τεχνική σου.

Η αρχή, η μέση και το τέλος της ερωτικής επαφής για μια γυναίκα έχει την ιδανική εναλλαγή «μαλακά και αργά, σκληρά και γρήγορα, μαλακά και αργά». Γι' αυτό λοιπόν, φρόντισε η αρχή να γίνει με αργές, αισθησιακές κινήσεις του πέους και των χεριών σου στις ερωτογενείς της ζώνες, εκτός αν σου ζητηθεί κάτι διαφορετικό.

Ολοκληρώνεις πρώτος
Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Ο νούμερο ένα κανόνας στο σεξ μαζί της που πολύ καλά γνωρίζεις, αλλά (σχεδόν) πάντα τον ξεχνάς και μαζί τη δική της ευχαρίστηση.

Και το σημαντικότερο: Μπερδεύεις το σεξ στο πoρνό με το σεξ στην πραγματική ζωή

Νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνει ότι αυτό που της κάνεις το είδες σε ταινία πoρνό και ότι απλά σκέφτηκες να το αντιγράψεις μαζί της; Κορόιδο δεν είναι και η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν το απολαμβάνει καθόλου. Για την ακρίβεια, εύχεται να το βγάλεις κάποια στιγμή από τις σέξι κινήσεις σου. Κι αυτό διότι, κατά γενική ομολογία, το σεξ που βλέπεις να κάνουν στις αισθησιακές ταινίες είναι εκείνο που απλά «γράφει» καλά στην κάμερα, όχι εκείνο που χαρίζει απόλαυση στους δύο παρτενέρ και δη στη γυναίκα.

Στην πραγματικότητα, πολλά απ' όλα αυτά που κάνουν οι πορνoστάρ μεταξύ τους, αν τα δοκιμάσεις κι εσύ με το ταίρι σου πολύ απλά θα χάσετε όλη τη διασκέδαση και την ικανοποίηση που προσφέρει η ερωτική πράξη. Κι αν αναλογιστείς ότι στο πορνό τα μοναδικά μέρη του σώματος που φαίνεται να αγγίζουν οι ηθοποιοί μεταξύ τους είναι τα γεννητικά τους όργανα, τότε θα δεις πως έχουμε δίκιο. Άλλωστε, το αληθινό σεξ αποτελεί μια ερωτική εμπειρία που σχετίζεται με την διέγερση κι άλλων ευαίσθητων σημείων του σώματος, κυρίως όσον αφορά στις γυναίκες.

 
Top