Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου στο περιοδικό People. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της, τον τραγουδιστή Μπάμπη Στόκα.

Πώς είναι οι σχέσεις σας σήμερα με τον Μπάμπη Στόκα;

Όπως ήταν και την περίοδο που ήμασταν παντρεμένοι. Cool. Ο Μπάμπης είναι χαλαρός και πάντα πειραζόμασταν μεταξύ μας. Ό,τι διαφορά κι αν είχαμε στο γάμο μας, η Ιόλη θα μας ενώνει για πάντα. Είναι ο πατέρας της κόρης μου και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ» ξεκαθαρίζει.

Τον περασμένο Απρίλιο έκανε πρεμιέρα το X-Factor στο ΣΚΑΪ και η παρουσία του Μπάμπη Στόκα στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής έκανε πολλούς να απορήσουν, καθώς η σχέση του τραγουδοποιού και τραγουδιστή με τα σόου και την τηλεόραση ήταν πάντα μετρημένες.

«Έμαθα για τη συμμετοχή του στο X-Factor από το Facebook. Ο Μπάμπης δεν είχε παρακολουθήσει ποτέ X-Factor. Η πορεία του στο χώρο της μουσικής είναι αυτόνομη. Δεν θα θυμόμαστε ποτέ τον Μπάμπη από το X-Factor, όπως δεν θα θυμόμαστε και τον Σάκη Ρουβά από τις Βάκχες του Ευριπίδη. Η κιτσαρέλα του X-Factor δεν έχει καμία διαφορά από την κιτσαρέλα της μουσικής τηλε-ταβέρνας. Το μόνο που διαφέρει είναι το ρεπερτόριο.

Οι καλλιτέχνες μας είναι εγκλωβισμένοι ανάμεσα στα δύο αυτά φορμάτ. Η διαφορά του Στόκα από τους άλλους κριτές είναι ότι φέρει ηθική ευθύνη. Όταν έχεις στα χέρια σου το κύκνειο άσμα του Άλκη Αλκαίου (σ.σ. είχε γράψει στίχους στον Μπάμπη Στόκα) και ερμηνεύεις με τον Νταλάρα, Σαμπάνη και Βραχάλη, είσαι φάουλ.

Όχι γιατί δεν είναι καλοί, είναι εξαιρετικοί νέοι δημιουργοί. Είσαι φάουλ, όμως, γιατί δεν προσφέρεις τίποτα το διαφορετικό σε ό,τι μέχρι τώρα ξέραμε και ακούγαμε στο X-Factor και στα ραδιόφωνά μας. Αυτό που περιμένω από τον Μπάμπη είναι να ακούσουμε ρεπερτόριο από την ομάδα του. Έλεος πια με τις χιλιοειπωμένες διασκευές!

Οι μέτριες δημιουργίες δεν σώζονται από μεγάλες ερμηνείες, ενώ, αντίθετα, οι τεράστιες δημιουργίες μπορούν να κάνουν τη διαφορά ακόμα και μέσα από μια μέτρια ερμηνεία. Θα ήθελα να ακούσω Bob Dylan και Βαμβακάρη από την ομάδα του Στόκα! Να μπουν μέσα και με μαγκιά να κάνουν την ανατροπή. Ούτε μπαλέτα ούτε τίποτα! Θέλω την παραγωγή να τρέχει πανικόβλητη».

 
Top