Σας έχω γράψει στο πρόσφατο παρελθόν για την άτακτη ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο νησί. Επιλογές; Πολλές. Βλέπετε η ενασχόληση με την νύχτα το κάνει αυτό το «εργάκι» πολύ πιο εύκολο. Όπως και να χει, ομολογώ ότι ψάχτηκα λίγο παραπάνω τις τελευταίες ώρες για τον νικητή-κατ εμέ πάντα- του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του Σκαϊ και έφτασα μέχρι την Κύπρο.
Εκεί λοιπόν οι συνάδελφοι στο Showtime με πρόλαβαν. Κι επειδή έχω μάθει στην πορεία μου στον χώρο της δημοσιογραφίας να αναγνωρίζω τα ρεπορτάζ όταν αυτά εχουν ενδιαφέρον, αποφάσισα να το μοιραστώ σημερα μαζί σας.
Γράφουν λοιπόν: «Δεν είναι από τους άντρες που έχει στάνταρ στις γυναίκες. Είτε ξανθιά είτε μελαχρινή, φτάνει να έχει αυτό το κάτι που θα τον σκλαβώσει. Από εκεί και πέρα γίνεται χαλί, σέβεται και δείχνει στην κάθε γυναίκα το πόσο σωστός άντρας είναι…..
Γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy μία ήταν εκείνη που πραγματικά του έκλεψε την καρδιά και ήταν και αυτή που τον έφερε πιο κοντά στη λέξη γάμος.
Ήταν για χρόνια μαζί ενώ όταν και εφόσον κατάλαβαν πως ο ένας ήταν φτιαγμένος για τον άλλο, αποφάσισαν να συζήσουν.
Ομως λίγο πριν οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας αποφάσισαν να διακόψουν. Παρ όλα αυτά, όπως μαθαίνουμε, διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με όλα τα κορίτσια – γυναίκες που είχε στη ζωή του γιατί τις εκτιμούσε πράγμα που φαίνεται έντονα και μέσα στο SURVIVOR….
«Πεισματάρης και ρομαντικός….»
Είναι ευαίσθητος, πεισματάρης, ότι ξεκινάει θέλει να το φθάνει μέχρι το τέλος, πολύ ρομαντικός, του αρέσουν τα παιδιά γι αυτό όποια καταφέρει να τον κερδίσει σίγουρα θα απολαύσει την οικογενειακή ευτυχία δίπλα του».
Υ.Γ Ο γάμος δεν διαλύθηκε επειδή μπήκε κάποιο τρίτο πρόσωπο, αλλά γιατί την τελευταία στιγμή η κοπέλα έκανε πίσω καθώς φοβήθηκε την δέσμευση… Κι αυτό είναι δικό μου… το στοιχείο…
blogs.gossip-tv.gr
 
Top