Βρισκόμαστε για τα καλά στο καλοκαίρι και το θερμόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο. Φυσικά οι παραλίες είναι η μόνη λύση που έχεις στο κεφάλι σου και είναι πολύ λογικό

Ωστόσο, αν δεν υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα, αυτό που πρέπει να κάνεις για να τα βγάλεις πέρα είναι να αποδεχτείς την κατάσταση και να περιμένεις τις καλοκαιρινές διακοπές με στιλ.

Κι επειδή αν έχεις μακριά μαλλιά (με τέτοιες θερμοκρασίες και το καρέ συμπεριλαμβάνεται), η ζέστη θα είναι ένα πρόβλημα παραπάνω, δες ποια χτενίσματα θα σε σώσουν από τον καύσωνα και θα διατηρήσουν το στιλάτο, καλοκαιρινό προφίλ σου στην πόλη.
Καν' το όπως η Jessica Alba και πιάσε τα μαλλιά σου σε μία ψηλή αλογοουρά. Αν έχει προηγηθεί και wavy χτένισμα, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο.
Κράτα τοCamille Styles36Brittni Mehlhoff / Paper & StitchAwesome Hair Tutorials
Ένα messy top knot είναι η λύση για να είσαι στιλάτη, cool και δροσερή όλη μέρα.
Τα space bun είναι cool και girly επιλογή για σένα που θες ένα πιο παιχνιδιάρικο καλοκαιρινό hairstyle.
Κράτα τοαπό το Uploaded by user82Sweet FashionMy Karlie Kloss ♥♥♥
H Karlie Kloss σου δίνει τη λύση για να είσαι stylish με ένα απλό πιάσιμο στα μαλλιά. Δεν χρειάζεται να είναι τέλειος ο κότσος, αντίθετα άσε μερικές τούφες να σου ξεφύγουν και είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τη ζέστη με στιλ.
Κράτα τοαπό το galmeetsglam.com230Julia EngelHair
Για σένα που έχεις υπομονή και τα χέρια σου πιάνουν, τότε ένα crown, braided updo είναι σίγουρα το χτένισμα που θα σε κάνει να είσαι κομψή ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες.

 
Top