O ημιτελικός του Survivor θα γίνει στις 4 Ιουλίου και ο τελικός στις 5 Ιουλίου
Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη,διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, ήταν σήμερα καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα και έκανε αποκαλύψεις για τον τελικό και τη συνέχεια του παιχνιδιού.
Όπως αποκάλυψε, ο ημιτελικός του Survivor θα γίνει στις 4 Ιουλίου και ο τελικός στις 5 Ιουλίου και θα παραβρεθούν όλοι οι συμμετέχοντες.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι οι παίχτες δεν θα έρθουν στην Ελλάδα και δεν θα έχουν καμία επικοινωνία με κανέναν, έτσι ώστε να μην υπάρξουν διαρροές.

Στον ημιτελικό, όπου θα προβληθούν και αγωνίσματα τα οποία έχουν γίνει στον Άγιο Δομίνικο και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, θα λάβουν μέρος τέσσερα άτομα, εκ των οποίων θα προκύψουν οι δύο φιναλίστ, τόσο από τα αγωνίσματα, όσο και από ψηφοφορία. Ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί μέσα από καινούργια ψηφοφορία, ενώ και στις δύο βραδιές, που θα είναι live, θα είναι παρόντες όλοι όσοι πήραν μέρος στο παιχνίδι.
Επίσης, ανέφερε πως το Survivor θα γίνει ατομικό αν χάσουν στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας οι Διάσημοι, είτε αν αποχωρήσει η Σάρα Εσκενάζη οπότε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα έχει αντίπαλο, είτε αν τραυματιστεί ένας εκ των δύο Διάσημων.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκάλυψε επίσης ότι δεν ξέρει αν το δεύτερο παιχνίδι επιβίωσης θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά οι αιτήσεις μέχρι στιγμής είναι χιλιάδες. Συγκεκριμένα είπε: «Ακούω κάτι αριθμούς 22.000, 30.000 αιτήσεις και ακόμα δεν έχουμε βγάλει το τρέιλερ».
 
Top