Είναι αναμφισβήτητα το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το Survivor. Είναι ο 35χρονος Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος που οι περισσότερες γυναίκες λιώνουν για πάρτη του και αρκετοί άνδρες τον εκτιμούν θεωρώντας τον, το σκληρό λαϊκό παιδί του reality επιβίωσης. Σύμφωνα με το κυπριακό site showtime-cy.blogspot.gr, άτομο από την οικογένειά του Γιώργου Αγγελόπουλου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή του. Το… παραμύθι του παλικαριού που άφησε την Σκιάθο και έγινε… είδωλο του Survivor, στις ακτές του Άγιου Δομίνικου. Που γεννήθηκε; Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του και ποια ήταν η γυναίκα που έφθασε πολύ κοντά στην λέξη γάμος.
Ήταν ήσυχο παιδί
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα στις 8 Ιανουαρίου του 1982. Τα πρώτα χρόνια του γάμου τους, οι γονείς του έμεναν για δύο χρόνια στην Αθήνα, στην πλατεία Γκύζη στους Αμπελόκηπους. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στη Σκιάθο. Τελείωσε το γυμνάσιο και το λύκειο, ενώ μπορεί να μην ήταν αριστούχος στο σχολείο αλλά στον έλεγχο η λέξη ήταν καλός μαθητής και αυτό έκανε την οικογένειά του ευτυχισμένη. Εντούτοις, η ζωή και τα όσα πέρασε στα νεανικά του χρόνια τον έκαναν καλύτερο άνθρωπο αλλά και πιο μορφωμένο. Όσοι τον γνώρισαν στα εφηβικά του χρόνια έχουν να λένε πως ήταν ήσυχο παιδί και πρόσεχε πολύ τον κατά πέντε χρόνια μικρότερο αδελφό του τον Χάρη.
Ο χωρισμός και ο θάνατος του πατέρα του
Ο χωρισμός των γονιών του στα 20 του χρόνια ήταν τόσο ήπιος που ο Γιώργος και ο Χάρης είχαν πάντα τόσο τη μαμά όσο και τον μπαμπά δίπλα τους. Λίγο μετά τα 24 δυστυχώς έρχονται τα κακά μαντάτα… Ο Γιώργος χάνει τον πατέρα του από καρκίνο κάτι που του στοίχισε πολύ. Τον έκανε να δεθεί ακόμα περισσότερο με την οικογένειά του. Η μεγάλη του αδυναμία η μητέρα του, ο αδελφός του και τα ανιψάκια του που είναι τα παιδιά του αδελφού του.
Πάντα εργατικός
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν φοβόταν ποτέ να εργαστεί σκληρά για να στηρίξει την μητέρα και τον αδελφό του. Δούλεψε σε μπαράκια της Σκιάθου το βράδυ, διδάσκοντας σκι, που είναι η μεγάλη του αγάπη, ενώ πολλές φορές βοηθούσε τον αδελφό του στο βενζινάδικο «Αγγελόπουλος» που είχαν μαζί. Μέχρι και στον φούρνο του θείου του τον έβρισκες να φτιάχνει «τα ψωμάκια του Ντάνου».
Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, η δεύτερη μεγάλη του αγάπη, μέχρι και στην Κύπρο έφθασε. Δυστυχώς, όμως, μετά από ένα τραυματισμό αναγκάστηκε να το αφήσει αφού οδηγήθηκε στο χειρουργείο.
Ο Ντάνος δεν είναι από τους άντρες που έχει στάνταρ στις γυναίκες. Είτε ξανθιά είτε μελαχρινή, φτάνει να έχει αυτό το κάτι που θα τον σκλαβώσει. Από εκεί και πέρα γίνεται χαλί, σέβεται και δείχνει στην κάθε γυναίκα το πόσο σωστός άντρας είναι…
Αρκετές γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του, όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ShowTime-cy, μία ήταν εκείνη που κατάφερε να του κλέψει την καρδιά και ήταν και αυτή που τον έφερε πιο κοντά στη λέξη γάμος. Ήταν για χρόνια μαζί, ενώ όταν κατάλαβαν πως ο ένας ήταν φτιαγμένος για τον άλλο, αποφάσισαν να συζήσουν. Όμως, λίγο πριν οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας αποφάσισαν να διακόψουν. Παρ όλα αυτά, όπως μαθαίνουμε, ο Ντάνος διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με όλα τα κορίτσια – γυναίκες που είχε στη ζωή του γιατί τις εκτιμούσε πράγμα που φαίνεται έντονα και μέσα στο Survivor.
Πεισματάρης και ρομαντικός
Είναι ευαίσθητος, πεισματάρης, ότι ξεκινάει θέλει να το φθάνει μέχρι το τέλος, πολύ ρομαντικός, του αρέσουν τα παιδιά γι αυτό όποια καταφέρει να τον κερδίσει σίγουρα θα απολαύσει την οικογενειακή ευτυχία δίπλα του.
Πηγή: showtime-cy.blogspot.gr
 
Top