Υλικά:
1 μεγάλη μελιτζάνα
Αλάτι
Ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια τυρί μοτσαρέλα
1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ
Για την σάλτσα της πίτσας:
1 βάζο κόκκινη σάλτσα
1/2 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα
1/4 φλιτζάνι φρέσκο βασιλικό
1 κ.σ. σκόνη σκόρδου
1 κ.γλ. αλάτι
1 κ.γλ. πιπέρι
1/2 κ.γλ. κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Κόβουμε τη μελιτζάνα σε φέτες.
Αλατίζουμε τις φέτες μελιτζάνας και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω.
Ψήνουμε για 25 λεπτά.
Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας.
Απλώνουμε σάλτσα πάνω σε κάθε φέτα μελιτζάνας και προσθέτουμε την μοτσαρέλα και το τσένταρ.
Βάζουμε τα πιτσάκια πάλι πίσω στο φούρνο για 1-2 λεπτά.