O ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ                                                    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ καταγγέλλει τη δολοφονία του απεργού-συναδέλφου Abd Elsalam Ahmed Eldanf από την εργοδοσία της εταιρίας GLS/SEAM, στη πόλη Πιατσέντζα της Ιταλίας.
Ο συνάδελφος, αιγύπτιος εργάτης, ήταν μέλος του ταξικού συνδικάτου USB Ιταλίας και περιφρουρούσε την απεργία στην εταιρία κούριερ GLS/SEAM, που γινόταν ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας που έχει επιβάλλει η εργοδοσία.
Με εντολή της εργοδοσίας ένας οδηγός προχώρησε με το φορτηγό της εταιρίας με στόχο  να σπάσει την περιφρούρηση. Το φορτηγό χτύπησε θανάσιμα τον συνάδελφο, πατέρα 5 παιδιών.
Καταγγέλλουμε την εργοδοσία, που με την στήριξη των κυβερνήσεων της Ιταλίας έχει αποθρασυνθεί και θέλει να επιβάλει τη κυριαρχία της, πάνω σε πτώματα εργατών. Η όξυνση του αυταρχισμού και της καταστολής πρέπει να απαντηθεί από το οργανωμένο, ταξικό κίνημα.
Εκφράζουμε την ταξική μας Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της GLS/SEAM και το συνδικάτο USB στον αγώνα τους.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να καταγγείλουν μαζικά τη δολοφονία του συναδέλφου Abd Elsalam Ahmed Eldanf και να εκφράσουν την Αλληλεγγύη τους.
Απαιτούμε την Άμεση Τιμωρία των Δολοφόνων
Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη
Δυναμώνουμε τον Αγώνα

 
Top