Ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει στην "θεωρία των αλόγων κούρσας" για την ανθρώπινη ανάπτυξη.

Είναι κάτι που πιστεύουν στην οικογένειά του, αποκάλυψε ο βιογράφος του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου Μάικλ Ντ'Αντόνιο σε συνέντευξή τουστην Αμερικανική Δημόσια Τηλεόραση PBS.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας του Ντόναλντ Τραμπ, Φρεντ, τον είχε διδάξει ότι η επιτυχία της οικογένειάς τους είναι γενετική. Ο βιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η οικογένεια Τραμπ πιστεύει  ότι υπάρχουν ανώτεροι άνθρωποι και πως αν βάλουμε μαζί τα γονίδια ενός ανώτερου άνδρα και μιας ανώτερης γυναίκας, μπορούμε να έχουμε ανώτερους απογόνους».

Στην ίδια εκπομπή, προβλήθηκαν βίντεο με αποσπάσματα από προεκλογικές ομιλίες στις οποίες ο Τραμπ αναφέρει ότι πιστεύει στα γονίδια και ότι διαθέτει «πολύ μεγάλες ικανότητες».

«Πιστεύω ότι γεννήθηκα για να οδηγηθώ στην επιτυχία επειδή έχω ένα συγκεκριμένο γονίδιο. Πιστεύω στα γονίδια, όταν ενώνεις δύο άλογα κούρσας συνήθως παίρνεις ένα γρήγορο άλογο. Από αυτή την οπτική γωνία εγώ έχω καλά γονίδια και έτσι οδηγήθηκα στην επιτυχία», δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος το 2010, ο οποίος έχει δηλώσει ότι «μπορεί να λύσει τα προβλήματα της Αμερικής επειδή είναι έξυπνος».

Στις ΗΠΑ έχει ξεσπάσει σάλος αφού πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρουν ότι η θεωρία του Ντόναλντ Τραμπ μοιάζει με την θεωρία της ευγονικής την οποία πρέσβευαν οι Ναζί.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 
Top