Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι η χήρα του Αντώνη βαρδή, Φιλοθέη Μωβ έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα και μήνυση εναντίον των δύο παιδιών του, Γιάννη και Καλλιστώ, εκείνη βρέθηκε καλεσμενη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
Στην εκπομπή της Δευτέρας (9/5) έκανε παρέμβαση ο γιος του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη, ο οποίος προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις για τη χήρα του πατέρα του, "παγώνοντας" τόσο την παρουσιάστρια όσο και το κοινό.
Αρχικά, ο Γιάννης παραδέχτηκε ότι άλλαξε τις κλειδαριές του σπιτιού και δε μπορούσε η Μωβ να μπει μέσα, όμως εξήγησε ότι της είχε ζητήσει πολλές φορές να αποχωρήσει, διότι ήθελε να το χρησιμοποιήσει αφού η σύζυγός του Νατάσα Σκαφιδά περιμένει παιδί. Εκείνη του ζήτησε χρόνο και από τότε πέρασαν 15 μήνες χωρίς τελικά να φύγει. Τότε, ο Γιάννης αποφάσισε να αλλάξει τις κλειδαριές.
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι εκείνη του δήλωσε πως δεν πρόκειται να φύγει από το σπίτι ποτέ. Αυτή η συμπεριφορά ήταν που τον έκανε να αλλάξει τις κλειδαριές!
Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη αποκάλυψη που έκανε. Προχώρησε και σε άλλες που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.Αποκάλυψε, λοιπόν, ότι η χήρα του πατέρα του είχε στείλει ένα μόλις μήνα μετά το θάνατο του, στην τράπεζα της Βουλγαρίας έγγραφο από το δήμο Παιανίας που αποδείκνυε πως είναι στενή συγγενής του Αντώνη Βαρδή, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το λογαριασμό στο οποίο δικαιούχοι ήταν ο Αντώνης και ο Γιάννης Βαρδής.
"Εμένα προσωπικά με σοκάρει το γεγονός ότι ένα μήνα μετά το θάνατο του πατέρα μου πήγε να βγάλει το χαρτί. Εγώ πενθούσα" είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης. Μάλιστα, στον "αέρα" της εκπομπής έδειξαν το έγγραφο, που αποδείκνυε τους ισχυρισμούς του τραγουδιστή.Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η Μωβ παντρεύτηκε τον πατέρα του τρεις μήνε ςπερίπου πριν εκείνος φύγει από τη ζωή κι ενώ ήταν στο κρεβάτι, σε επιβαρυμένη κατάσταση και χωρίς να μπορεί να μιλήσει. Έτσι, όπως είπε και αποδείχθηκε με έγγραφο που έδειξαν στην εκπομπή, Τατιάνα Live, διαψεύδεται ο ισχυρισμός της ότι παντρευτηκαν δύο χρόνια πριν το θάνατο του!
Επίσης, ο Γιάννης εξήγησε ότι με την κόρη της Φιλοθέη, δεν είχαν ποτέ σχέσεις, αφού η μικρή δεν έμενε μόνιμα μαζί τους στο σπίτι της Παιανίας, αλλά σε κοντινό μοναστήρι!!! Εξάλλου, όπως είπε, και η μητερα της, τα τελευταία χρόνια εγκαταστάθηκε μόνιμα στο σπίτι.


 
Top