Μπορεί να έχουμε μπει ήδη στον Αύγουστο όμως οι επόμενοι μήνες της χρονιάς αναμένονται πιο «καυτοί» από ποτέ σε ό,τι αφορά στα νέα μοντέλα που θα υποδεχθούμε στη χώρα μας. Δείτε όλα τα λανσαρίσματα που αναμένουμε στην Ελλάδα.

Με 410 άλογα και καυτές επιδόσεις, η νέα BMW M2 Competition αντικαθιστά την υπάρχουσα M2 όντας ακόμη πιο εκρηκτική.

Ford Focus

Η νέα γενιά του Ford Focus ξεκινάει τις πωλήσεις της στην Ελλάδα στα τέλη Αυγούστου. Με turbo κινητήρες βενζίνης και diesel τιμάται από 17.894 ευρώ.



Hyundai Kona diesel

To Hyundai Kona ενισχύει την παρουσία του στην αγορά προσθέτοντας τις diesel εκδόσεις του με τον νέο 1.600άρη κινητήρα των 115 και 136 ίππων.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Audi A6

Το A6 έρχεται στην 5η του γενιά φέροντας κορυφαία τεχνολογία, άνεση και ασφάλεια. Οι κινητήρες είναι δυναμικά μοτέρ από 204 έως 340 ίππους.

Audi Q8

Το νέο κορυφαίο SUV της Audi, το Q8, έρχεται το Σεπτέμβριο έχοντας δυναμική εμφάνιση, υψηλή τεχνολογία, αλλά και κινητήρες turbo από 231 έως 340 ίππους.



Fiat 500X 1.0 & 1.3 turbo

Η Fiat ανανεώνει το 500Χ και κυρίως του προσφέρει νέους turbo κινητήρες βενζίνης MultiAir III, με χωρητικότητα 1.0 και 1.3 lt. σε ισχύ από 120 έως και 180 ίππους.

Honda Civic diesel auto

Για πρώτη φορά στην ιστορία το Honda Civic diesel θα προσφέρει και επιλογή με αυτόματο κιβώτιο, όντας εφοδιασμένο με ένα 9τάχυτο κιβώτιο του είδους.

Jeep Renegade facelift

Ανανέωση και για το Jeep Renegade, το οποίο θα λάβει επιπλέον δύο νέους turbo κινητήρες βενζίνης 1.0 και 1.3 lt. με απόδοση έως και 180 ίππων.

Kia Sportage facelift

Το ανανεωμένο Kia Sportage έρχεται τον Σεπτέμβριο, όντας εφοδιασμένη εκτός των άλλων και με ένα «ήπιο» υβριδικό σύστημα με diesel κινητήρα.



Mercedes-AMG GT 4door

Το νέο κορυφαίο 4πορτο κουπέ της Mercedes, η AMG GT 4door προσφέρει ισχύ έως 639 ίππους και εκρηκτικές επιδόσεις (π.χ. 0-100 km/h σε 3.2 sec για την AMG GT 63 S).

Opel Corsa GSi

Με 1.400άρη turbo κινητήρα 150 ίππων και σπορτίφ στήσιμο, το νέο Opel Corsa GSi είναι η νέα «hot» έκδοση του δημοφιλούς γερμανικού μοντέλου.

Volvo V60

Νέα γενιά για το Volvo V60, με το νέο μοντέλο να έρχεται πιο μοντέρνο εμφανισιακά, αλλά και με κινητήρες βενζίνης, diesel και plug-in υβριδικό έως και 390 ίππους.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Honda CR-V

Η Honda θα λανσάρει το νέο CR-V μέσα στον Οκτώβριο, με το νέο SUV να διατίθεται με μοτέρ 1.5 turbo βενζίνης 173 ίππων (193 ίπποι με αυτόματο κιβώτιο).


Hyundai Tucson facelift

Το Hyundai Tucson ανανεώνεται αποκτώντας πιο δυναμική εμφάνιση, ένα ακόμη πιο ποιοτικό εσωτερικό, αλλά και μοτέρ βενζίνης και diesel με χωρητικότητα από 1.6 lt.








Kia Ceed

Η νέα γενιά του Kia Ceed έρχεται στη χώρα μας τον Οκτώβριο έχοντας μια νέα εμφάνιση, καλύτερους εσωτερικούς χώρους και κινητήρες από 100 έως 140 ίππους.

Opel Combo Life

To νέο Opel Combo Life προσφέρει τονισμένη πρακτικότητα, άνετους χώρους για 5 έως 7 επιβάτες, αλλά και κινητήρες βενζίνης ή diesel με ισχύ έως 130 ίππους.

Opel Grandland X 1.5 diesel

Το Grandland X θα λανσαριστεί στη χώρα μας φέροντας τον νέο diesel των 1.5 lt. με 130 ίππους της Opel, ο οποίος προσφέρει χαμηλές εκπομπές CO2 και κατανάλωση.

Suzuki Jimny

Το Suzuki Jimny αλλάζει πλήρως διατηρώντας όμως τον off road χαρακτήρα του. Ο κινητήρας του είναι ένα ατμοσφαιρικό μοτέρ βενζίνης 1.5 lt. με 100 ίππους.



ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Audi Q3

Το Νοέμβριο θα γίνει το λανσάρισμα της 2ης γενιάς του Audi Q3, το οποίο έρχεται πιο δυναμικό σχεδιαστικά, γεμάτο προηγμένες τεχνολογίες, αλλά και με 4Χ2 ή 4Χ4 εκδόσεις.

Audi SQ2

Το Audi Q2 θα αποκτήσει και αυτό μια «καυτή» έκδοση, με το νέο Audi SQ2 να αναμένεται στη χώρα μας τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

BMW Σειρά 8

Μέσα στους τελευταίους μήνες του έτους θα ξεκινήσει τη διάθεσή της στη χώρα μας η νέα BMW Σειρά 8, το καινούργιο κορυφαίο κουπέ της γερμανικής φίρμας.



Citroen C5 Aircross

Με πολύ μοντέρνα εμφάνιση, εντυπωσιακό εσωτερικό και κινητήρες turbo από 130 έως και 180 ίππους, το νέο C5 Aircross είναι το νέο κορυφαίο SUV της Citroen.

CUPRA Ateca

Η ανεξάρτητη πλέον μάρκα CUPRA της SEAT μας εισάγεται μέσω του νέου CUPRA Ateca των 300 ίππων. Το λανσάρισμά του θα γίνει στην Ελλάδα στα τέλη του έτους.

Jeep Wrangler

Το Jeep Wrangler αποκτά νέα γενιά, διατηρώντας τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του, ενώ για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμο και με 2λιτρο turbo μοτέρ 268 ίππων.



Peugeot 508

Τον Δεκέμβριο θα έρθει το νέο Peugeot 508 διαθέτοντας μια δυναμική σχεδίαση 4θυρου κουπέ, αλλά και πλήρη γκάμα κινητήρων από 130 έως και 225 ίππων.

SEAT Tarraco

Το Tarraco είναι το μεγαλύτερο και 7θέσιο SUV της SEAT, που θα παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο, ενώ θα έρθει στην Ελλάδα στα τέλη της χρονιάς.

Skoda Fabia facelift

Η Skoda Fabia ανανεώνεται και αλλάζει στα σημεία την εμφάνισή της και το εσωτερικό. Τα μοτέρ είναι μόνο βενζινοκινητήρες, από 60 έως και 110 ίππους.

Skoda Karoq Scout

Με στάνταρ τετρακίνηση και περιπετειώδη εμφάνιση, το νέο Karoq Scout θα αποτελέσει την πιο off road έκδοση του μικρομεσαίου SUV της Skoda.



Suzuki Vitara facelift

Τους τελευταίους μήνες του έτους θα υποδεχθούμε στη χώρα μας το ανανεωμένο Suzuki Vitara, που θα φέρει μοτέρ turbo βενζίνης 1.0 και 1.4 lt. σε 4Χ2 και 4Χ4 εκδόσεις.
 
Top