Το αγαπημένο κινητό όλων, το πιο ανθεκτικό, το Nokia 3310 επανακυκλοφορεί και επιτέλους, θα ξαναπαίζουμε με μανία φιδάκι.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες και τις διαρροές, το ανανεωμένο Nokia 3310 θα είναι σαφώς λεπτότερο από εκείνο που γνωρίσαμε πριν από 17 χρόνια και φυσικά θα έχει έγχρωμη οθόνη, αν και δεν αναμένεται να είναι υψηλής ανάλυσης, καθώς στόχος είναι να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρία της συσκευής.

Ωστόσο, αυτό που θα κάνει το Nokia 3310 συναρπαστικό θα είναι πως αν και θα έχει λειτουργικό android, η συσκευή θα θυμίζει πάρα μα πάρα πολύ εκείνη των αρχών της δεκαετίας.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας στη Βαρκελώνη που ξεκινά στις 26 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με τον τεχνολογικό ιστότοπο VentureBeats αναμένεται να πωλείται τη βρετανική αγορά έναντι 49 λιρών, ήτοι 46 ευρώ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι πελάτες θα το επιλέγουν σαν δεύτερο τηλέφωνο, ενώ δεν αποκλείεται οι πωλήσεις να εκτοξευθούν για καθαρά νοσταλγικούς λόγους, μιας cult αισθητικής άλλης εποχής, απέναντι στη μονοκρατορία των today’s iPhones και των Samsung Galaxies.
πηγη pronews.gr//via:newsone.gr
 
Top