Τα σκούρα χείλη είναι και πάλι in το φετινό φθινόπωρο! Αυτή τη φορά όμως δεν μιλάμε για βαθυκόκκινες αποχρώσεις ή berry lips, αλλά για το μαύρο, που θα ήδη φοριέται πολύ από τις σταρ του εξωτερικού, ενώ το είδαμε να πρωταγωνιστεί και σε πασαρέλες διάσημων Οίκων Μόδας για τη σεζόν fw 2016/2017.

Αν και αυτό το τρεντ θα έλεγε κανείς ότι μπορεί να το υποστηρίξει ιδανικά μόνο η Ριάνα, εμείς σου δίνουμε μερικά tips για να κάνεις τη διαφορά με statement μακιγιάζ στην επόμενη σου έξοδο και να εντυπωσιάσεις.
Το περίγραμμα των χειλιών είναι απαραίτητο για το συγκεκριμένο μακιγιάζ. Ιδιαίτερα αν έχεις μικρά χείλη, μη φοβηθείς να ενισχύσεις τη γραμμή, για να τα τονίσεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το eyeliner.
Έπειτα γέμισε τα χείλη με το μολύβι για να δημιουργήσεις μια σταθερή βάση για το κραγιόν, που θα αναδείξει το χρώμα και την έντασή του.
Κράτησε τις ισορροπίες στο υπόλοιπο πρόσωπο, φορώντας απλά το foundation και γεμίζοντας τα φρύδια, γιατί αυτό πρέπει να δείχνει φρέσκο και καθαρό, χωρίς καμία υπερβολή, εκτός αν είσαι η Κέιτι Πέρι και περπατάς στο κόκκινο χαλί.
Για ένα πιο μυστήριο look κάνε έντονες φωτοσκιάσεις στο πρόσωπο.

Διόρθωσε τις ατέλειες γύρω από τα χείλη με ένα λεπτό πινέλο και κονσίλερ.




Bovary.gr
 
Top