Κορυφαία Φθινοπωρινά street style look για να ανακαλύψετε όλα τα στιλιστικά τρικ προκειμένου να κάνετε τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. 

Και τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται σίγουρα στη ντουλάπα σας.



Το μακρύ φόρεμα του καλοκαιριού συνδυάστε από εδώ και πέρα με ένα ελαφρύ πουλόβερ ή φούτερ και δώστε ένα μοντέρνο φινίρισμα συμπληρώνοντας με τις punk μπαλαρίνες. Φροντίστε και τα δύο κομμάτια να έχουν την ίδια απόχρωση ώστε να δοθεί έμφαση μόνο στη διαφορετικότητα των υφών.



Τις παγιέτες συνδυάστε με ανδρόγυνα κομμάτια, όπως ένα oversized σακάκι και αυστηρά retro αξεσουάρ. Το συγκεκριμένο στιλιστικό τρικ βασίζεται στις ουδέτερες αποχρώσεις και η όποια εκκεντρικότητα ισορροπεί χάρις σε αυτές. Ακολουθώντας αυτό το σκεπτικό περιθώριο λάθους δεν υπάρχει.



Φορέστε το τουίντ ταγέρ με western μπότες. Η τέλεια ανατροπή. Το κλασικό τουίντ ανανεώνει τους όρους του στυλ του και αποκτά edgy διάθεση από το αιχμηρό προφίλ της καουμπόικης μπότας.



Το καλοκαίρι ευχαριστηθήκατε την δύναμη των florals. Το φθινόπωρο φορέστε το λουλουδάτο φόρεμα σας με ένα τζιν μπουφάν. Ιδανικό styling για ένα ρομαντικό ραντεβού.



Τα floral του καλοκαιριού παίρνουν μια όψη πιο φθινοπωρινή δίπλα στα basic moto jackets. Το τέλειο grunge styling.



Τα σατέν καλοκαιρινά παντελόνια αναβαθμίστε τα συνδυάζοντας με χακί στρατιωτικά πανωφόρια και αθλητικά. Δύο εκ διαμέτρου αντίθετης αισθητικής κομμάτια τα οποία όμως γεφυρώνονται από την παρουσία των retro αθλητικών.

marymary.gr
 
Top