Tην γνωρίσαμε όλοι στο σπίτι του μεγάλου αδερφού...




Η Βαλεντίνα Μαντινάκη τάραξε τα νερά της τηλεοπτικής ηρεμίας μας με το μοντελέ κορμί της, το νάζι αλλά και την Κρητική μαγκιά που έφερε. Σε όλα αυτά προσθέστε και τα απαραίτητα τηλεοπτικά στοιχεία όπως εγωισμό ζήλεια και ίντριγκα και θα θυμηθείτε καλά την συγκεκριμένη περσόνα.
Είναι το ψηλό κορίτσι με το μπουκλέ μαλλί που έκανε πολύ κόσμο ν΄ αναστενάζει και τον Γιάννη Λεδάκη να ξυπνάει κάθε πρωί με σηκωμένη… διάθεση για ζωή.

Το παιχνίδι κάποια στιγμή τελείωσε για την Βαλεντίνα, τα φώτα έσβησαν κι εκείνη συνέχισε για ένα διάστημα την ζωή της με τον Γιάννη. Ώσπου χώρισε και αποφάσισε ν΄ άλλαξει εντελώς ζωή. Πληροφορίες αναφέρουν πώς ο χωρισμός ήταν τόσο έντονος που το κορίτσι στράβωσε πολύ. Γύρισαν τα μυαλά της και είδε την γυμναστική και το body building ως διέξοδο.

Μόνο που μεταλλάχτηκε. Την είδαμε σε αγώνες και το μόνο που θύμιζε την Βαλεντίνα ήταν αυτός ο υπέροχος πωπός της που όλοι χαζεύαμε στο παιχνίδι. Ειδικά στα αποσπάσματα με την πισίνα.

Δείτε κι εσείς. Απίστευτη αλλαγή. Είναι πλεόν ξανθιά… στεγνή και φέτες. Για μένα; Έχασε εντελώς κάθε στοιχείο θηλυκότητας που είχε πάνω της. Κρίμα…




Πηγή: kamikaze.gr



 
Top