Δύο νεαρές κοπέλες κατάφεραν να εμπνεύσουν εκατοντάδες χιλιάδες γυναικών και να τις κάνουν να σηκωθούν από τον καναπέ τους, ωθώντας τες να ξεκινήσουν μια πιο υγιεινή ζωή, χρησιμοποιώντας ένα και μόνο εργαλείο, το Instagram.







Οι δύο αχώριστες, φίλες, η Κατρίνα και η Καρένα, ξεκίνησαν την καμπάνια #ToneItUp στο δημοφιλή μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία πολύ σύντομα απέκτησε 420.000 φανατικές θαυμάστριες και ακόλουθους.



Αυτή είναι η Καρένα:







Η αρχή δεν ήταν εύκολη, όπως λένε οι ίδιες, αφού κι αυτές δεν ήταν πάντα στην φόρμα που είναι τώρα. Η Κατρίνα χρειάστηκε να δουλέψει πολύ σκληρά για να αποκτήσει το γυμνασμένο της κορμί αλλά στο τέλος τα κατάφερε κι αποφάσισε να μεταδώσει τη δύναμη και την προσήλωσή της και στις υπόλοιπες γυναίκες, μετακομίζοντας στην Καλιφόρνια για να γίνει η ίδια γυμνάστρια.



Αυτή είναι η Κατρίνα:







Εκεί ήταν που γνώρισε την Καρένα και προσπάθησε να την κάνει φίλη της.



«Χρειάστηκαν πολλές ώρες παρακολούθησης στα γυμναστήρια ακόμα ενώ την ανάγκασε να παρακολουθήσει κι ένα από τα μαθήματά της» θυμάται η Καρένα.







Ύστερα από έναν χρόνο γνωριμίας άνοιξαν ένα στούντιο γυμναστικής όπου όχι μόνο διδάσκουν ασκήσεις για την απώλεια βάρους αλλά εφαρμόζουν προγράμματα διατροφής, γράφουν και πωλούν σχετικά βιβλία και συνταγές μαγειρικής.







Οι δραστηριότητές τους, όμως, δεν σταματούν εκεί, αφού ήθελαν να επηρεάσουν όσο το δυνατό περισσότερες γυναίκες με αποτέλεσμα να στραφούν στο διαδίκτυο με θεαματικά αποτελέσματα.







Πλέον, λοιπόν, φτιάχνουν βίντεο στο Youtube, δοκιμάζοντας συνταγές, χορεύοντας βιντεοκλίπ της Μπιγιονσέ, αλλά κυρίως ενθαρρύνουν το τεράστιο, πλέον, δίκτυό τους να κάνει το ίδιο.







Η κοινότητα του #ToneItUp, η οποία κατακλύζεται καθημερινά με εκατοντάδες followers, είναι πολύ δεμένη αφού τα μέλη της όχι μόνο ενθαρρύνονται να συμμετέχουν, δημοσιεύοντας την πρόοδό τους στο Instagram, αλλά κανονίζουν συχνά συναντήσεις.







«Θέλαμε να κάνουμε το Tone It Up ένα μέρος όπου όλες οι γυναίκες μπορούν να το επισκέπτονται και να νιώθουν οικεία» λένε η Κατρίνα και η Καρένα.











Πηγή: businessinsider.com

 
Top