Σωτήρια αποδείχθηκε η selfie που είχε τραβήξει η μητέρα 21χρονου από το
Τέξας ο οποίος κινδύνευε με πολυετή φυλάκιση.

Η πρώην κοπέλα του τον κατηγόρησε ότι της επιτέθηκε και της χάραξε ένα «x» στο λαιμό της. Έτσι ο Cristopher Precopia συνελήφθη από την αστυνομία τον Σεπτέμβριο του 2017 αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων κατηγορίες για καταπάτηση ξένης περιουσίας, ληστεία και επίθεση, οι οποίες θα μπορούσαν να επιφέρουν ποινή μέχρι και 99 χρόνια.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα η επίθεση έγινε στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 μέσα στο σπίτι της. Εκείνη την ημέρα όμως ο άνδρας ήταν 65 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της.

Οι γονείς του κατάφεραν να συγκεντρώσουν 150.000 δολάρια και να καλύψουν την εγγύηση για να βγει από τη φυλακή και τότε ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για να αποδείξουν πως ο 21χρονος ήταν αθώος.

Πέρασαν αρκετοί μήνες, μέχρι που η μητέρα του θυμήθηκε πως την ημέρα της υποτιθέμενης επίθεσης, εκείνη είχε τραβήξει μια selfie από το σημείο που βρίσκονταν όλοι μαζί την ημέρα. Στη φωτογραφία αναγραφόταν και η ώρα και η τοποθεσία.

Σε αυτή μάλιστα φαίνεται πίσω και ένα άλλο ζευγάρι, το οποίο δέχθηκε να επιβεβαιώσει την παρουσία τους εκεί. Έτσι, όταν ο εισαγγελέας είδε αυτά στοιχεία, πείστηκε αμέσως για την αθωότητα του νεαρού.

Η μητέρα του νεαρού λέει ότι η σύλληψη τον επηρέασε πάρα πολύ και παρά τη θετική κατάληξη των πραγμάτων «εκείνος δεν είναι το ίδιο άτομο που ήταν πριν ένα χρόνο, κάτι που την στενοχωρεί πολύ». Ο Cristopher Precopia, από την μεριά του δηλώνει έτοιμος να αφήσει αυτόν τον εφιάλτη πίσω του και να συνεχίσει τη ζωή του.
 
Top