Το πάρτι της ένωσης των ομάδων του Survivor πραγματοποιήθηκε και προβλήθηκε την Κυριακή και ο Άκης Δείξιμος είναι πλέον πίσω στην Ελλάδα.

Όπως λέει ο ίδιος στην Espresso βοήθησε τους παίκτες στα φωνητικά γιατί δεν είναι επαγγελματίες τραγουδιστές, εκτός από τον Γιώργο Χρανιώτη.

«Όταν έκλεισαν οι κάμερες φάγαμε και άλλο και συνεχίσαμε το πάρτι μόνοι μας. Έχω και βιντεάκια που θα ανέβουν σύντομα», λέει και σημειώνει: «Στην πρώτη πρόβα ήταν ταλαιπωρημένοι και άπλυτοι. Μετά μεταμορφώθηκαν και το ευχαριστήθηκαν».

Σχολιάζοντας τους παίκτες ανέφερε για τον Μπο: «Πάντα cool, σίγουρος για αυτό που κάνει και 30 κιλά πιο αδύνατος».

Για τον Γιάννη Σπαλιάρα είπε: «Ψηλός, χωρίς φωνή, αλλά πάντα με χαμόγελο». Για τον Ορέστη Τσανγκ είπε ότι είναι «μετρημένος και συνεργάσιμος» και εκθείασε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. «Τρελός χαβαλές, με μεγάλη διάθεση αυτοσαρκασμού», ενώ τα ίδια είπε για τον Κώστα Βασάλο.

Για τον Κώστα Κοκκινάκη είπε ότι του έδωσε την εντύπωση του κλειστού χαρακτήρα, ενώ για τον Ντάνο ότι του έλειψε ο αυθορμητισμός στο πάρτι. «Μου φάνηκε ότι πήρε πιο σοβαρά τον ρόλο του. Το είδε λίγο σαν αγώνισμα», είπε.

Για την Ευρυδίκη επεσήμανε ότι του «έχει πολλή πλάκα, είναι μονίμως με το χαμόγελο στα χείλη», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν για τη Σάρα και τη Λάουρα.

Τέλος για την Ελισάβετ ανέφερε: «Ήταν η πιο φοβισμένη, γιατί είχε ίσως το πιο δύσκολο τραγούδι».

Πηγή: Espresso

 
Top