Όταν ακούς παστέλ, το μυαλό σου τρέχει στην άνοιξη! Και καλά κάνει, αφού αυτά τα γλυκά χρώματα έχουν ταυτιστεί με τη διάθεσή μας που αλλάξει παρέα με τον καιρό. 

Το απαλό ροζ, το baby blue (γαλάζιο), το χρώμα της μέντας, το light κίτρινο, το λιλά αλλά και οι μπεζ- ουδέτερες αποχρώσεις είναι οι νούμερο ένας επιλογές για εμφανίσεις που αναδεικνύουν τη χαρούμενη πλευρά της ζωής, την κοριτσίστικη και ρομαντική μας φύση.

Όμως, όσο κι αν στη συνείδησή μας έχουν τα παστέλ ως χρώματα που βγαίνουν από τη ντουλάπα μόλις μπει η άνοιξη, δεν υπάρχει κανόνας στη μόδα που να λέει «τα παστέλ απαγορεύονται τον χειμώνα». Αντιθέτως, κάνουν δυναμική εμφάνιση και στα winter looks των στιλάτων κοριτσιών και χαρίζουν στις εμφανίσεις τους φρεσκάδα και δροσιά μέσα στο καταχείμωνο.


Τον πρώτο λόγο έχουν, βέβαια, τα παλτό που κυκλοφορούν σε παστέλ αποχρώσεις και σηκώνουν τους ώμους τους όλο το βάρος του παιχνιδιού. Τα παστέλ μπορούν να συνδυαστούν άψογα τόσο με κομμάτια σε μαύρο χρώμα όσο και κομμάτια σε λευκό, μπορείς να τα ταιριάξεις μεταξύ τους, «δένουν» υπέροχα με τα τζιν σου και πάνε πολύ με τα καφέ/ μπεζ (δες εδώ την εμφάνιση της Μενεγάκη για να καταλάβεις).

Πάμε, λοιπόν, να δούμε 10 looks σε παστέλ χρώματα που μπορείς να αντιγράψεις για τις χειμερινές σου εμφανίσεις:




Λευκή μπλούζα+ μαύρο παντελόνι+ dusty pink παλτό+ ροζ sneakers



Λευκό παντελόνι+ light ροζ παλτό + γκρι κασκόλ



Λευκή μπλούζα+ τζιν+ γαλάζιο παλτό+ snakeskin μποτάκια



Ροζ πουλόβερ + γαλάζιο πανωφόρι + τζιν+ λευκά sneakers



Ροζ πουλόβερ + γκρι παλτό + τζιν



Nude παλτό + καφέ μπλούζα + λευκή φούστα + nude over-the-knee μπότες



Ροζ παλτό+ μαύρο παντελόνι+ ροζ γόβες



Μπλούζα στο χρώμα της μέντας + nude παλτό + τζιν + φλατ γόβες στο χρώμα της μέντας



Λευκή μπλούζα + μαύρη μίνι φούστα + μαύρο καλσόν + παλτό σε παστέλ κίτρινο

Γκρι μπλούζα + γκρι φούστα + παλτό σε λιλά + κίτρινο τσαντάκι


Πηγή: joytv.gr |
 
Top