H σύζυγος του  ήρωα- ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, Μαρία, άνοιξε την καρδιά της για πρώτη φορά στη Ζήνα Κουτσελίνη και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 
Στο παλιό λιμάνι των Χανίων, η σύζυγος του ειδικού φρουρού που έχασε τη ζωή του μετά την επιχείρηση στα Ζωνιανά μίλησε για το πως αισθάνεται, τι πέρασε αλλά και πως είναι σήμερα. 

«Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ο δικός μου άνδρας ήταν σε αυτή την  κατάσταση», δηλώνει η Μαρία Λαζαρίδη για το τι σκέφτηκε όταν είδε τον άνδρα της στην εντατική. 
Η κόρη της  που είναι σήμερα 8 χρονών και όταν έγινε το τραγικό γεγονός ήταν μόλις 40 ημερών, ακόμη δεν έχει μάθει ότι ο πατέρας της έχει «φύγει» από την ζωή. 
«Ήθελα να έχει καλή εικόνα για τον πατέρα της και της πήγαινα δώρα, της έλεγα ότι είναι από εκείνον», τονίζει χαρακτηριστικά η σύζυγος του ειδικού φρουρού. 
Σήμερα η Μαρία Λαζαρίδη προσπαθεί να είναι συνέχεια μαζί με την κόρη της ώστε να περνάνε όσες περισσότερες στιγμές μαζί. 
«Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μην πάθω κάτι εγώ και μείνει μόνο του το παιδί μου», λέει χαρακτηριστικά. 
Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του ειδικού φρουρού που έχασε τη ζωή του μετά την επιχείρηση στα Ζωνιανά. 


 
Top