Περίπου 50 άτομα, μέλη φιλοζωϊκών οργανώσεων και γείτονες του εκπαιδευτικού μαζεύτηκαν το μεσημέρι λίγο μετά τις 15:30 έξω από το δικαστικό μέγαρο Πειραιά και λίντσαραν τους κατηγορούμενους για την επίθεση σε σκύλο στη Νίκαια

Ξεχείλισε η οργή εναντίον των δύο δραστών, του 54χρονου καθηγητή και του ηλικιωμένου που φέρονται να κακοποίησαν ένα σκυλί τραυματίζοντάς το πολύ σοβαρά στην περιοχή της Άνω Νεάπολης στη Νίκαια.

Περίπου 50 άτομα, μέλη φιλοζωϊκών οργανώσεων και γείτονες του εκπαιδευτικού μαζεύτηκαν το μεσημέρι λίγο μετά τις 15:30 έξω από το δικαστικό μέγαρο Πειραιά και επιχείρησαν να λιντσάρουν τους δύο κατηγορούμενους, ενώ τους πέταξαν καφέδες και μπουκάλια.

Όταν βγήκαν από το δικαστήριο, όπου παρουσιάστηκαν στο αυτόφωρο, κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια, τους επιτέθηκε φραστικά. Oι κατηγορούμενοι φυγαδεύτηκαν σε ένα ταξί και απομακρύνθηκαν από το σημείο ενώ η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου.

Στο δικαστήριο βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος ανέφερε ότι το σκυλί του είχε φοβηθεί μετά την κακοκαιρία και είχε φύγει από το Κερατσίνι που μένει η οικογένεια και μιλά για ένα ζώο που δεν έχει δαγκώσει ποτέ κανέναν και είναι άκακο.88028339791

 
Top