Περισσότερα από 100 μοριοδοτούμενα προγράμματα που απευθύνονται σε όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες ή να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους 

Η εκπαίδευση δεν είναι μια διαδικασία που αρχίζει και τελειώνει σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Δεν ορίζεται από κανέναν Σεπτέμβρη και δεν τερματίζει με την απόκτηση κάποιου πτυχίου. Δεν έχει αρχή, μέση και τέλος και σίγουρα δεν ανήκει αποκλειστικά στους νέους. Η εκπαίδευση είναι τρόπος ζωής, απάντηση σε κάθε τέλμα και μια συνεχώς ανοικτή ευκαιρία αυτοβελτίωσης που δεν αφορά μόνο την επαγγελματική καριέρα αλλά και την ίδια σου την προσωπικότητα.   

Αυτή η εκπαίδευση βρίσκεται στο επίκεντρο των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης Easy Education. Με έδρα τη Βέροια, ο εκπαιδευτικός αυτός οργανισμός αποτελεί εδώ και 12 χρόνια μια επιλογή γνώσης μέσα από 100 προγράμματα που απευθύνονται σε όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες ή να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Άλλωστε, η υποστήριξη της Easy Education αφορά όχι μόνο τους εκπαιδευόμενους που αναζητούν μια θέση εργασίας αλλά και εκείνους που θέλουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί σε μια θέση που ήδη κατέχουν. Τα προσφερόμενα προγράμματα καλύπτουν ένα φάσμα ειδικοτήτων: βασικότατες δεξιότητες όπως Πληροφορική, Αγγλικά έως την Λογιστική και άλλες ειδικευμένες δεξιότητες (Autocad, GIS κ.α), ενώ ταυτόχρονα παρέχει μοριοδοτούμενα σεμινάρια και ετήσιες μοριοδοτούμενες επιμορφώσεις σε συνεργασία με τριτοβάθμιο ίδρυμα που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει πλήρως εξ αποστάσεως. Όλα τα παραπάνω προγράμματα σπουδών αποδίδονται ταυτόχρονα και με τον ‘οδικό χάρτη’ αξιοποίησής τους. Πιο απλά, ο εκπαιδευόμενος ξέρει τι επιλέγει, γιατί το επιλέγει και πως θα του φανεί χρήσιμο. 




ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ EASY EDUCATION, ΕΔΩ. 

Η επιτυχία του e-learning της Easy Education αποκαλύπτεται στα νούμερα: από το 2008 έως σήμερα έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 4.000 κάτοικοι της Ημαθίας και από το 2014 περισσότεροι από 20.000 εκπαιδευόμενοι πανελλαδικά, παρακολουθώντας προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.   

Τι ξεχωρίζει όμως την Easy Education;

Όπως μας εξήγησε ο κ. Νικόλαος Μουρτζίλας, υπεύθυνος σπουδών και ιδιοκτήτης των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης Easy Education «αξιοποιώντας τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, με ιδιόκτητες πλατφόρμες τηλεκατάρτισης σχεδιασμένες σύμφωνα με πρότυπα ελληνικών πανεπιστημίων και ιδρυμάτων του εξωτερικού, καταφέρνουμε να κάνουμε την κατάκτηση της γνώσης μια ενδιαφέρουσα, διαδραστική και ταυτόχρονα απλή διαδικασία για όλες τις ηλικίες. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναβάθμιση των μέσων διδασκαλίας, χρησιμοποιώντας πάντοτε τις τελευταίες εκδόσεις προγραμμάτων. 

Οι σπουδαστές μας απολαμβάνουν τα οφέλη της απόκτησης του γνωστικού υπόβαθρου του εκάστοτε προγράμματος επιμόρφωσης που επιλέγουν και ταυτόχρονα αναπτύσσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, που στο εγγύς μέλλον θα διαδραματίσουν σημαντικότατο ρόλο στην καθημερινότητά τους για την διεκπεραίωση εκατοντάδων ενεργειών. 

Σήμερα, μετά από 12 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, η Easy Education διανύει μία περίοδο - σταθμό με το άνοιγμα μίας νέα υπερσύγχρονης δομής στο κέντρο της Βέροιας, υπερπληρώντας όλες τις προδιαγραφές που θέτει το ευρωπαϊκό πλαίσιο στο σύνολό της, τόσο χωροταξικά όσο και υλικοτεχνικά. Παράλληλα, στα πλαίσια της δια βίου μάθησης, καθιερώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της πανελλαδικά, μέσω μεγάλων συνεργασιών με έναν γνώμονα:

 Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ . 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ EASY EDUCATION, ΕΔΩ. 



ΕΛΗΑΣ 1, 1ος ορ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑ 6, Iσόγειο

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 5, 1ος ορ.

2331070102 & 22004

www.easy-education.gr

 

Υπεύθυνος Σπουδών: ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ









 
Top