Ο Δήμος  Πειραιά γεμίζει με «πράσινο». Πλατείες, πεζόδρομοι, καλλωπίζονται με δενδρύλλια, λουλούδια, παρτέρια κλπ δημιουργώντας μια όμορφη εικόνα της πόλης και προσφέροντας ένα καλύτερο περιβάλλον για τους πολίτες. 

Για τη σχετική ανάπλαση των χώρων πρασίνου η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, κ. Αντωνία Καρακατσάνη  δήλωσε:

"Ο Δήμος Πειραιά  καλλωπίζει τους χώρους πρασίνου της πόλης μας η οποία αλλάζει όψη. Οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Δημάρχου μας , κ. Γιάννη Μώραλη  υλοποιούνται με μοναδικό σκοπό την αναβάθμιση ποιότητας ζωής των πολιτών του Πειραιά μας. 

Με ολοκληρωμένο πλάνο και σχέδιασμό που συντονίζει ο ίδιος ο κ. Μώραλης, δημιουργούμε μικρούς «πνεύμονες πρασίνου» και ένα όμορφο περιβάλλον για τους κατοίκους και τους επισκέπτες. 

Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου  καθώς και για την στήριξη του στην υλοποίηση των προεκλογικών εξαγγελιών του συνδυασμού μας που αφορούν τον τομέα πρασίνου για τον οποίο είμαι υπεύθυνη.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω  θερμά τον κ. Νικόλαο Παπασταμάτη που εποπτεύει προσωπικά όλα τα έργα καθώς και όλους τους εργαζόμενους της Κεντρικής Υπηρεσίας Δήμου Πειραιά

Ας περιφρουρήσουμε το «πράσινο» ώστε να μπορούμε να αποκομίσουμε τα οφέλη που μας χαρίζει.”







 
Top