Μετά το διπλό φετινό καλοκαιρινό live του στο Nammos, ο Αντώνης Ρέμος πρόκειται να εμφανιστεί στις 29 Δεκεμβρίου στη χειμερινή βερσιόν του ίδιου event, στο χωριό Κουρσεβέλ στις Γαλλικές Άλπεις.

Όσο για το κοινό του; Θα είναι για ακόμη μία φορά Έλληνες εφοπλιστές, επιχειρηματίες από τη Ρωσία, κοσμικοί Αθηναίοι και βεβαίως celebrities. Μάλιστα, το πολυτελές Nammos Courchevel 1850, όπως ονομάζεται το στέκι των μεγιστάνων της Ευρώπης, που στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό σαλέ 1.000 τ.μ., ανακοίνωσε ήδη την εμφάνιση του Ρέμου μέσω διαδικτύου, αναρτώντας το πόστερ της λαμπερής βραδιάς, όπου αναφέρεται πως ο Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί «στην κορυφή του κόσμου».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα τραπέζια για τη λαμπερή βραδιά. Ωστόσο, αυτές τις μέρες γίνεται … μάχη μεταξύ των πιο φανατικών θαυμαστών του τραγουδιστή, που διαθέτουν «γερά» πορτοφόλια, ώστε να εξασφαλίσουν θέσεις κοντά στο stage. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία των ρεζερβέ για τις σαμπάνιες των 15 και 30 λίτρων Armand De Brignac Brut Gold, Grande Cuvee, Chrystal, αλλά και Moet&Chanton.

Οι φαν του Έλληνα τραγουδιστή και λάτρεις του σκι, που θα δώσουν το «παρών» στο Nammos Courchevel 1850, για την τιμή εισόδου θα πληρώσουν 400 ευρώ το άτομο. Επομένως, μία παρέα τεσσάρων ατόμων θα καταβάλει 1.600 ευρώ για ένα γενναίου μενού a la cart, που θα περιλαμβάνει πικάντικο ορεκτικό καβουριού, μια σαλάτα Nammos, γαρίδες τηγανητές, εκλεκτή μπριζόλα μοσχαριού σερβιρισμένη με πατάτες φούρνου και ποικιλία σπιτικών γλυκών. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Στα 400 ευρώ δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά. Μαζί με τα κρασιά και τις σαμπάνιες, οι λογαριασμοί αναμένεται να «φουσκώσουν», φτάνοντας τις πολλές χιλιάδες ευρώ, ειδικά όταν αρχίσει το πάρτι με τον Αντώνη Ρέμο!

Διοργανωτές της χλιδάτης βραδιά δεν είναι άλλοι από τους επιχειρηματίες του καλοκαιρινού μυκονιάτικου Nammos, που αποτελεί κάθε χρόνο το στέκι των διασήμων της εγχώριας, αλλά και της χολιγουντιανής showbiz. Το ψηλοτάβανο σαλέ μπορεί να φιλοξενήσει 400 άτομα και οι πληροφορίες λένε ότι μετά τον εορταστικό στολισμό του χώρου θα ξεκινήσουν οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά.

Ο Αντώνης Ρέμος, από την πλευρά του, είναι το «γούρι» των επιχειρηματιών! Καλοκαίρια, αλλά και χειμώνες πλέον πορεύονται αντάμα στα ετήσια πάρτι ξεφαντώματος, όπου εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ γίνονται … λουλούδια και σαμπάνιες! Τον περασμένο Ιούλιο η συνύπαρξη του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι στο Nammos της Μυκόνου... τίναξε την μπάνκα στον αέρα από τα έσοδα στην επιχείρηση. Λίγο καιρό αργότερα, την 1η Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ακόμη μία πολυσυζητημένη συναυλία του τραγουδιστή, στον ίδιο χώρο, με αφορμή μία μουσουλμανική γιορτή, στην οποία ανέβηκε στην σκηνή με τους δύο μεγαλύτερους σταρ του Λιβάνου, τους Ραγκέμπ Αλάμα και Μουσταφά Σαντάλ!

Πηγή: Espresso

 
Top