Tο μπλε είναι ένα χρώμα που έχει συνδεθεί με το καλοκαίρι, ωστόσο οι πολλές του αποχρώσεις βοηθούν αρκετά στο να έχει θέση στην ντουλάπα σου όλο το χρόνο. 

Την άνοιξη, λοιπόν, μπορείς να έχεις ένα έντονο μπλε fashion item (ή και περισσότερα) που θα δώσει λίγη παραπάνω ζωντάνια στο spring look σου. Ένα φόρεμα, ένα φούτερ ή ακόμα και γυαλιά ηλίου σε cobalt blue θα δεις ότι θα ανανεώσουν άμεσα όλη σου τη συλλογή και θα αναδείξουν το everyday στιλ σου. 

Τα παρακάτω fashion items μπορούν να σταθούν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και να φορεθούν με πολλούς τρόπους, ανάλογα με το lifestyle αλλά και το προσωπικό σου στιλ.



Πουά πουκάμισο, Mango

Μπορείς να το φορέσεις με το τζιν παντελόνι σου ή με την floral φούστα σου και να πας στο γραφείο, στο θέατρο ή για μία απογευματινή βόλτα.

Ασύμμετρο σατέν φόρεμα, Love + Alicia

Ένα μπλε φόρεμα είναι κάθε άλλο παρά περιττό στην ντουλάπα σου. Μαζί με τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε ένα επίσημο κάλεσμα, ενώ με τα sneakers και ένα ελαφρύ πουλόβερ από πάνω μπορείς να κινηθείς στην καθημερινότητά σου με στιλ.

Πλεκτή μπλούζα, Zara

Είναι ένα απλό φαινομενικά μπλουζάκι που όμως θα σου φανεί πολύ χρήσιμο για να δημιουργήσεις color blocking outfits.

Γυαλιά ηλίου, Asos

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένας τρόπος να δώσεις χρώμα στο μονόχρωμο outfit σου ή απλά να κάνεις πιο παιχνιδιάρικο το πολύχρωμο. Γι' αυτό ένα μπλε στη συλλογή σου δεν θα πάει χαμένο.


Hoddie, Pull & Bear

Άνετο και σε έντονο χρώμα για να κάνεις ενδιαφέρον ακόμα και το απόλυτα sportive look σου.


Gazelle shoes, Adidas Originals

Ένα ζευγάρι sneakers σε μπλε χρώμα είναι ικανό να απογειώσει το athleisure outfit σου αλλά και να δώσει μία πιο ανάλαφρη διάσταση στο androgynous look.


Strech παντελόνι, Benetton



Ένα βασικό κομμάτι στην ντουλάπα σου για όλες τις ώρες τη μέρας που ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας σου.

Extra tip: Αυτό το μπλε ταιριάζει και με το μαύρο, επομένως δεν έχεις σχεδόν κανένα περιορισμό όσο αφορά στα χρώματα.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/pernilleteisbaek

ladylike.gr
 
Top