Θα το δοκιμάσεις άραγε;

Λέγεται Jade Roller και είναι η νέα μανία των beauty addicts. Τι είναι όμως στην πραγματικότητα αυτό το εργαλείο και γιατί όντως μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα καθώς και την beauty routine σου;


Τι είναι το Jade Roller;
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Για αρχή, όταν λέμε Jade Roller μιλάμε για ένα εργαλείο με 1 ή 2 rolers τα οποία είναι κατασκευασμένa από νεφρίτη. Ο νεφρίτης είναι ένας κρύσταλλος, και αν λιιιγο πιστεύεις στις ενέργειες και στις παλιές ιατρικές επιστήμες που θεωρούσαν ότι αυτά τα αγαθά έχουν θεραπευτικές ιδιότητες, τότε μάλλον μόλις βρήκες την πρωινή σου και καθημερινή πλέον ασχολία!

Πώς λειτουργεί;
Η περιποίηση προσώπου με το μασάζ κρυστάλλων χαλαρώνει τους μύες, τονώνει τα αιμοφόρα αγγεία, αποβάλλει τις τοξίνες ενώ απομακρύνει το πρήξιμο (αφού κινεί την λέμφο) βοηθώντας παράλληλα το πρόσωπο να ακτινοβολεί και να δείχνει νεανικό και φρέσκο. Να αναφερθεί επίσης, ότι η βοήθεια που προσφέρει στην σωστή αιμάτωση των περιοχών απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές ενώ αν συνδυαστεί με ένα ενυδατικό προϊόν ενισχύει την βαθιά θρέψη της επιδερμίδας ενώ χαλαρώνει βαθιά και αποφορτίζει την ένταση των μυών λόγω μάλιστα της χαμηλής του θερμοκρασίας (γι’ αυτό προτείνεται να διατηρείται στο ψυγείο).

Πώς γίνεται το μασάζ προσώπου με το Jade Roller;

Είναι απλό! Το πρωί που ξυπνάς, ακολουθείς τα βήματα με την ίδια σειρά που έκανες, ωστόσο ολοκληρώνεις – εφόσον έχεις εφαρμόσει την κρέμα σου και αυτή των ματιών – με ένα μασάζ με το ρόλερ, είτε πιο έντονης είτε πιο χαλαρής τριβής.

Εναλλακτικά, το βράδυ και πριν κοιμηθείς, κάνεις ελαφρύ μασάζ στην περιοχή έχοντας εφαρμόσει λίγη ποσότητα ξηρού λαδιού, επωφελούμενη μάλιστα και τις ιδιότητες αυτού!

Γιατί νεφρίτης;
Ο Νεφρίτης είναι θεραπευτικός ημιπολύτιμος λίθος και χρησιμοποιείται στην ιατρική από την αρχαιότητα. Η ονομασία του προέρχεται από την ελληνική λέξη νεφρό, λόγω των θεραπευτικών ιδιοτήτων του σε παθήσεις των νεφρών.

Έχει χαρακτηριστικό έντονο πράσινο χρώμα και θεωρείται το απόλυτο σύμβολο της ηρεμίας, της γαλήνης, της αφθονίας, της σοφίας και της τελειότητας.


Θεωρείται ότι δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, θεραπεύει τις ασθένειες που σχετίζονται με το ουροποιητικό αλλά και τις ψυχολογικές ανωμαλίες, και επιφέρει ισορροπία στο μεταβολισμό.

Πού το βρίσκεις;
Μπορείς να βρεις και στο amazon στην τιμή των 10 και κάτι ευρώ!

Δες παρακάτω ακριβώς τι πρέπει να κάνεις;

Το ρόλερ αυτό θεωρείται επίσης μία μορφή γυμναστικής των μυών του προσώπου, μαζί με άλλα τέτοια εργαλεία που χαρίζουν εξίσου ευεργετικά αποτελέσματα.
 
Top