Προσθέστε άρωμα λεβάντας και χρώμα σε κάθε χώρο του σπιτιού. Έστω κι ένα στοιχείο σε μωβ, λιλά απόχρωση μπορεί να κάνει την αλλαγή και να προσφέρει ηρεμία στον χώρο σας.Προσθέστε ένα πολύχρωμο έπιπλο δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε μια περιουσία για να κάνετε το σπίτι σας να δείχνει πιο δροσερό καλοκαιρινό. Μπορείτε να προσθέσετε μικρές χαρούμενες πινελιές σε λιλά χρώμα που θα δώσουν μια ανάλαφρη καλοκαιρινή διάθεση στον χώρο σας.Αν τα έπιπλά σας είναι μουντά και σκουρόχρωμα, μπορείτε να δώσετε λίγη ζωή στον χώρο και να δημιουργήσετε μια πιο ανάλαφρη διακόσμηση, βάφοντας ένα έπιπλο σε μια πιο ανοιξιάτικη απόχρωση στα χρώματα της ανθισμένης λεβάντας. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάψετε μια καρέκλα σε ένα απαλό λιλά ή έντονο φούξια.

Το χρώμα της λεβάντας συνδυάζετε τέλεια και με έντονο φωτεινό πράσινο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λοιπόν μαξιλάρια, ριχτάρια και υφάσματα στη διακόσμηση του σπιτιού.

Δες μερικές εκπληκτικές ιδέες που ξετρυπώσαμε για διακόσμηση στο χρώμα της λεβάντας, ιδέες που μπορείς να τις εφαρμόσεις και εσύ για το χώρου του σπιτιού σου. 
Top