Ούτε ζωγραφιστές δεν θέλουν να δουν η μία την άλλη δύο παρουσιάστριες πρώτης γραμμής, οι οποίες εργάζονται στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, δίνοντας μάλιστα και lead in η μία στην εκπομπή της άλλης...

Όπως αναφέρει η Espresso, αποφεύγουν να βρεθούν στον ίδιο χώρο ακόμη κι όταν πρόκειται για περιστάσεις που αφορούν την επιχείρηση και απαιτούν την παρουσία όλων των στελεχών της, όπως για παράδειγμα γιορτές και παρουσιάσεις προγραμμάτων.

Η κόντρα των δύο κυριών χρονολογείται από παλιά, από τότε που είχαν συναντηθεί ξανά σε άλλο κανάλι και κρατά μέχρι σήμερα!

Μάλιστα, οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν ότι η μεταξύ τους διχόνοια, τους κάνει να φέρονται μερικές φορές σαν παιδιά. Και, δυστυχώς, η ρήξη μεταξύ τους δεν περιορίζεται σε διαπροσωπικό επίπεδο, αλλά δημιουργεί προβλήματα και στο κανάλι τους. Ποτέ η εκπομπή της μίας δεν δίνει θέματα στην εκπομπή της άλλης, όπως γίνεται συνήθως σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Επίσης λέγεται, ότι οι δυο παρουσιάστριες έχουν επιβάλει ομερτά στους συνεργάτες τους, προκειμένου να μη μαθαίνουν οι "αντίπαλοι" τη θεματολογία της εκπομπής, πριν αυτή βγει στον αέρα. Και δεν είναι μόνο αυτό... Φτιάχνουν πλατό για την εκπομπή της μίας; Αξιώνει και η άλλη νέο πλατό για τη δική της εκπομπή, φέρνοντας συχνά σε δύσκολη θέση τους υπεύθυνους του καναλιού, οι οποίοι έχουν ποντάρει πολλά στα πρόσωπα και στις εκπομπές των δύο κυριών.

 
Top